FOX TV Sen Çal Kapımı Başrol Oyuncusu Serkan'ın Fişini Çekti! Serkan'ın Yerini Kim Alacak?

FOX TV Sen Çal Kapımı Başrol Oyuncusu Serkan'ın Fişini Çekti! Serkan'ın Yerini Kim Alacak?

Sen Çal Kapımı dizisindeki tüm heyecan devam ederken yaşanan oyuncu ayrılığı izleyicileri bir hayli üzecek. Çünkü dizide başrol karakterini canlandıran Kerem Bursin'in Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılacağı konuşuluyor

Eğer bu ayrılık gerçekleşirse dizinin akıbeti ne olur göreceğiz. Geçtiğimiz yaz ayından bu yana ekrana gelmekte olan Sen Çal Kapımı dizisi, başarılı bir performans ortaya koyarak izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Dizi hatta yurt dışında dahi yayınlanarak önemli bir gelir elde etmişti. Bu nedenle reytingler ne kadar azalırsa azalsın hiçbir şekilde final yapmadı. Çoğu zaman dizinin final yapacağı iddia edildi ancak dizi tokat gibi bir cevap vererek yapımın final yapmayacağını konuşmadan vurgulamış oldu.

Sen Çal Kapımı Kerem Bursin Ayrılıyor!

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılma ihtimali her geçen gün artan Kerem Bursin diziden gerçekten ayrılacak mı? Çünkü Kerem Bursin'in başrol karakterlerinden biri olan Serkan'ı canlandırdığı bilinmekte. Eğer Kerem Bursin Sen Çal Kapımı'dan ayrılırsa dizinin devamı nasıl gelecek merak konusu haline geldi.

Kerem Bursin Diziden Neden Ayrılıyor?

Kerem Bursin'in Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılma nedeni olarak farklı projelerde yer alacak olması gösteriliyor. Şu an için Aynen Aynen kısa dizinin çekimlerine devam etmekte. Bununla beraber Netflix'te bir projede yer alacağı da konuşuluyor. İki farklı projede yer alma planı bulunduğundan ötürü Sen Çal Kapımı dizisine eskisi gibi ağırlık veremeyebilir. Bunun yerine direkt olarak Sen Çal Kapımı dizisinden de ayrılabilir.

Hande Erçel Diziye Devam Edecek

Öte yandan Hande Erçel'in Sen Çal Kapımı dizisinde devam edeceği vurgulandı. Sözleşmeyi imzaladığı belirtilen ünlü oyuncunun çeşitli reklamlarda da rol alarak ününe ün kattığı vurgulanıyor. Ancak proje anlamında Sen Çal Kapımı ile devam etmesi dizi adına önemli bir gelişme olarak kaydedildi. Yine de önümüzdeki zaman dilimlerinde ne olur bilinmez ancak Kerem Bursin'in bir şekilde diziye devam etmesi Sen Çal Kapımı'nın yararına olacaktır. Çünkü Serkan karakteri ile özdeşleşmiş olan Kerem Bursin, en az Hande Erçel kadar dizide önemli bir popülerliğe sahipti.