FOX TV Savaşçı Dizisi Hayranlarına Sevindiren Haberi Verdi! Savaşçı Dizisi Bu Hafta Yayına Giriyor!

FOX TV Savaşçı Dizisi Hayranlarına Sevindiren Haberi Verdi! Savaşçı Dizisi Bu Hafta Yayına Giriyor!

Savaşçı dizisinin ne zaman başlayacağı hakkında iddialar ortaya atıldı. FOX TV hayranlarına sürpriz yaptı. Savaşçı dizisi yayınlanma tarihi öne alındı. Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi saat kaçta? Savaşçı dizisi hangi gün?

Savaşçı dizisinden hayranlarına üzücü bir haber daha geldi. Hayranlarına resmen saç baş yoldurdu. Önümüzdeki hafta Sen Çal Kapımı dizinin final yapması bekleniyordu. Finalin ardından Savaşçı dizisi ekranlara gelecekti. Fakat pekte istenildiği gibi olmadı. Savaşçı dizisi gene ertelendi.

Son Dakika Değişimi!

Sen Çal Kapımı dizisinde koronavirüs vakasını yaşanması sebebiyle FOX TV hayranlarına sürpriz yaptı. 10 Nisan cumartesi günü yayınlama kararı aldı. Savaşçı dizisi 1 hafta erken ekranlarda olacak. Bu durumu duyan hayranları sevinç dolu anlar yaşadı. FOX TV'nin son dakika değişikliği herkesi sevindirdi.

Kılıç Timi İntikam Almaya Geliyor!

Kılıç Timi silah arkadaşlarını kaybetmişti. Şehit düşen silah arkadaşlarının intikamını almak için Kılıç Timi teröristlerin peşine düştü. Yaptığı operasyonlarla kuş gibi avlanmaya başladılar.

Hayranları Mutlu!

Kılıç Timi gündeme bomba gibi geliyor. İntikam almaya karar veren Kılıç Timi soluksuz operasyon yapmaya devam edecek. Yeni oyuncu kadrosu ve sahneleriyle hayranları bu durumdan çok memnun. Sosyal medyada bu sevinçlerini paylaştılar.