FOX TV Savaşçı Dizisi Hakkında Kötü Haberi Duyurdu! Savaşçı Dizisi Hakkında Açıklamalar Peş Peşe Geldi!

FOX TV Savaşçı Dizisi Hakkında Kötü Haberi Duyurdu! Savaşçı Dizisi Hakkında Açıklamalar Peş Peşe Geldi!

Savaşçı dizisinin yakın zaman içerisinde başlanacağı açıklamıştı. Ancak başarılı yapımın bir türlü yeni sezonuna başlamaması büyük ilgi uyandırdı. Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi bu sezon var mı?

İzleyiciler haftanın yedi gününde de dolu olan FOX TV'de hangi dizinin sona ermesiyle dizinin başlayacağını merak ediyor. Birçok iddialı dizi bulunmakta ve bir tanesinin yayın hayatının sonlanması gerekmekte. Nedeni ise Savaşçı'nın akşam kuşağı dizisi olmasından kaynaklı mutlaka akşam saatinde yayınlanması gerekiyor. Dizi yetkilileri, yaz ayında önemli isimleri oyuncu kadrosuna katarak onları belirli askeri eğitimlere sokmuştu. Askeri eğitim almalarındaki temel amaç ise dizide canlandıracakları karakterle ilgili zorluk çekmemeleri içindi. Güzel bir eğitimin ardından dizi çekimleri de bir süre önce başladı. Ancak diziyle ilgili olumlu bir haber henüz gelmedi.

Tamer Karadağlı Açıklama Yaptı!

Savaşçı dizisinin önemli oyuncularından biri olan Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinin yayın tarihiyle ilgili konuştu. Dizinin yayın tarihi konusunda kendilerine bilgi verilmediği ve onlarla işinin olmadığını belirten ünlü isim, çekilen bölüm sayısı hakkında bilgi verdi. Şu ana kadar 4 bölüm çektiklerini söyledi. Bu da demek oluyor ki Savaşçı dizisi yayın hayatına başladığında stok bölümleriyle ekrana gelecek. Ancak şöyle bir durum da var, en az bir dizinin final yapması gerekiyor.

Hangi Dizi Final Yapacak?

FOX TV'de yayınlanan diziler arasında Yasak Elma, Baraj, Masumiyet, Mucize Doktor, Son Yaz, Sen Çal Kapımı ve Kefaret dizileri arasında bulunan bir yapımın final yapması gerekmekte. Savaşçı dizisinin yeni sezonuna başlaması için en uygun aday henüz belirlenmedi. Ancak bir aralar Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı konuşuluyordu.

Sen Çal Kapımı Final Yapacak mı?

Sen Çal Kapımı dizisinin daha önce final yapmasına imkan vardı ancak bu şekilde bir değerlendirme yapılmadı. Dizi, yurt dışına da yayın hakkı sattığı için önemli bir gelir kaynağı elde ediyor. Bu nedenle FOX TV'nin Sen Çal Kapımı dizisini finale götürmesi beklenemez. Ayrıca diğer dizilerin de önemli bir reytinge sahip olduğu düşünülürse Savaşçı dizisinin yayınlanması için hangi dizinin final yapacağı konusu oldukça belirsiz duruyor.

Savaşçı Dizisi Bu Sezon Olmayabilir?

Savaşçı dizisi, önemli oyuncu takviyeleriyle dizinin içeriğini güçlendirdi. Ancak bunu bir türlü ekrana yansıtamadı. Yakın zaman içerisinde olmaz ise bu sezon sona erecek ve yaz aylarında yayın hayatına başlayacak. Eğer yaz aylarında da Savaşçı dizisini göremezsek önümüzdeki sezon kesinlikle dizinin başlaması bekleniyor.