Fox TV O Dizi Hakkında Aldığı Karar Herkesi Şaşırttı! Aniden Yayından Kaldırıldı!

Fox TV O Dizi Hakkında Aldığı Karar Herkesi Şaşırttı! Aniden Yayından Kaldırıldı!

FOX TV, birçok dizi için final kararı verdi. Kanal ve yapım ekibi reytingleri düşük olan dizileri ekrandan kaldırarak yeni projeleri izleyiciyle buluşturmaya başladı. Yeni sezona 11 dizi ile başlayan FOX TV, yakın zamanda 3 dizinin daha fişini çekti. İşte haberin tüm detayları...

Yeni sezona birçok dizi ile başlayan FOX TV, ilk olarak Uzak Şehrin Masalı isimli projenin düşük reytingler almasının ardından fişini çekme kararı aldı. İkinci sezona başlayan Son Yaz dizisi ise istenilen reytingleri ulaşamayacak final kararı ile gündeme geldi. Bunun ardından final kararına tepki gösteren dizi severler ise kanal ve yapım ekibine tepki göstermeyi ihmal etmedi.

FOX TV, bir dizisine daha elveda dedi

Final kararı ile gündeme gelen Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin ekranlara veda etmesinin ardından FOX TV, Yalancı ve Mumları isimli diziyi ekranlara taşıdı. Alınan bilgiler neticesi Yalancı ve Mumları dizisi de istenilen reytinglere ulaşamadı. Bundan dolayı kanal ve yapım ekibi Yalancı ve Mumları dizisinin final kararı aldığını açıkladı. Alınan bilgiler neticesi Yalancı ve Mumları dizisi 31 Ekim Pazar günü ekranlara veda edecek.

Yalancı ve Mumları dizisi için geri sayım başladı

Üst üste gelen final kararının ardından dizi severler FOX TV'nin yeni yapımları ekranlara taşı taşıyamayacağın da merak ediyor. Cumartesi günleri ekranlara gelen Son Yaz dizisinin final yapmasının ardından Elkızı isimli proje izleyici ile buluştu. İlk etapta iyi bir başarı yakalayan Elkızı dizisinin ikinci bölümü de büyük bir merakla bekleniyor. Alınan bilgiler neticesinde 4 Kasım Perşembe günü Misafir isimli dizide izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bunun dışında Elbet Bir Gün isimli dizide kasım ayı ile birlikte pazar akşamları ekranlara gelecek. Yapılan açıklamalara göre FOX TV'nin elinde Mahkum ismini başka bir dizide var. Onu Tuna ve Seray Kaya’nın başrolünde bulunduğu dizinin çekimlerinin başladığı da ortaya çıktı.