FOX TV Mucize Doktor Ferman'a Acımadı! Ferman Diziye Veda Ediyor!

FOX TV Mucize Doktor Ferman'a Acımadı! Ferman Diziye Veda Ediyor!

Mucize Doktor dizisinin başrol karakterlerinden biri olan Ferman'ın yakın zamanda diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Son zamanlarda başrol açısından önemli sıkıntılar çeken Mucize Doktor dizisi, bu nedenle pek çok oyuncusunu kaybetti.

Eğer Ferman da diziye veda ederse dizinin oyuncu kadrosunda önemli bir eksiklik olacak. Çünkü her karakterin bir hikayesi bulunuyor. Hikayesi bulunan karakterler birer birer diziden ayrılıyor. Onun yerine gelebilecek potansiyel oyuncular ise yeni oldukları için eski oyuncularla aynı etkiyi yaratamayabiliyor. Bu yüzden eski karakterlerin sayı bakımından daha fazla olması büyük önem teşkil etmekte. Eğer Mucize Doktor dizisi bu konuda bir önlem alamazsa reyting kayıpları yaşanabilir.

Mucize Doktor Ferman Ayrılığı Kesinleşti!

Mucize Doktor'un son bölümlerinde Ferman'ın parmağının kesilecek olması izleyiciyi bir hayli üzmüştü. Bu üzüntünün yerini ayrılık devralacak gibi gözüküyor. Çünkü dizide hiç beklenmeyen gelişmeler yaşanmakta. İddiaya göre Ferman, dizide oynamaya devam etse dahi yurt dışı planları nedeniyle bir süreliğine diziden ayrı kalacak. Kısa süreliğine de olsa diziden ayrılması bekleniyor. Ünlü oyuncu Onur Tuna'nın yurt dışından geldikten sonra diziye devam etmesi düşünülürken aynı zamanda Ali Vefa karakterine daha fazla iş düşecek. Çünkü oyuncu sayısı azaldıkça ana karaktere binen yük de artışa geçiyor.

Mucize Doktor Yeni Sezonu Yayınlanacak mı?

Mucize Doktor dizisinin yeni sezon çekimleri için FOX TV ile görüşüldü. Kanal yeni sezon çekimlerine onay verdi ve dizi yeni sezonda aktif olarak yayın hayatına devam edecek. Bu müjdeli haber karşısında dizi izleyicileri bir hayli mutlu oldu. Çünkü yıllardan beri devam etmekte olan dizinin her bölümü oldukça heyecanlı geçiyor. Özellikle de Ali Vefa karakterinin bu dizinin başarılı olmasındaki payı çok büyük. Yine de diğer karakterlerin hakkını yememek lazım. Çünkü onlar da Ali Vefa'nın olmadığı sahnelerde güzel bir performans sergileyerek kendilerini kanıtlama açısından önemli fırsatları değerlendirdi. Böylelikle onlar da izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. Eğer Ferman karakteri uzun süre diziden ayrı kalırsa bu Mucize Doktor dizisinin aleyhine olacaktır. Uzun zamandır dizide yer aldığından ve en az ana karakter kadar önemi bulunduğundan Ferman'ın yani ünlü oyuncu Onur Tuna'nın dizide kalması bekleniyor.