Fox TV, Misafir Dizisinin Tüm Detaylarını Paylaştı! Gündemi Sarsmaya Sayılı Günler Kaldı!

Fox TV, Misafir Dizisinin Tüm Detaylarını Paylaştı! Gündemi Sarsmaya Sayılı Günler Kaldı!

Fox TV’nin merakla beklenen Misafir dizisi hakkında tüm detaylar ortaya çıktı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Misafir dizisi izleyiciler tarafından da merakla bekleniyor. Dizi hakkındaki tüm detaylar belli oldu. İşte haberin tüm detayları…

Haberİnternette.com / Detay - Hazal Kaya’nın uzun bir aradan sonra Misafir dizisi ile ekranlara dönmesi hayranlarını da bir hayli sevindirdi. Bunun ardından dizinin iddialı sahneleri ise dizi severler tarafından taktir topladı. Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın da başrollerinde yer aldığı Misafir dizisi 11 Kasım Perşembe günü ekranlara gelecek. Travmatik bir geçmişi olan genç bir kadının hayatını konu alan Misafir dizisi merakla bekleniyor.

Misafir dizisi için geri sayım başladı

3 çocuklu ve eşini yeni kaybetmiş bir adam ile Travmatik bir geçmişi olan genç bir kadının hayatını konu alan Misafir dizisi 11 Kasım Perşembe günü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bunun dışında İntihar girişim sırasında kadın ile adamın yolunun nasıl kesiştiği ekranlara taşınacak. Ayrıca genç kadın aslında bir trafik kazasına sebep olduğu olayın gün yüzüne çıkması gidişatı bir hayli değiştirecek.

Misafir dizisi şimdiden gündem oldu!

Misafir dizisi heyecanla beklenen bir yapım oldu. Bunun dışından Misafir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine şimdiden çekmeyi başardı. Ayrıca Misafir dizisinin ilk bölümde neler olacağı ise dizi severler tarafından merak söz konusu oldu. Dizinin ilk bölüm detaylarının ortaya çıkması bu merakı daha da arttırdı. Hayatının son günü olduğunu düşünen Gece, Erdem ile tanışır. Hayatında bir gün bile mutlu olmayan Gece, hayatı için yeni bir sayfa açmaya karar verir. Erdem’in evine davet ettiği bu misafir, hayatına derin bir iz bırakmaya hazırlanır. 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak Misafir dizisi merakla bekleniyor.

 

Kaynak:Dizi Haberleri