FOX TV Misafir DizisiNİ 1 Ayda Final YaptıRDI! Seyirciler Fox TV'ye Kızgın!

FOX TV Misafir DizisiNİ 1 Ayda Final YaptıRDI! Seyirciler Fox TV'ye Kızgın!

Misafir dizisi yayın hayatını hızlı bir şekilde noktalayacak. Dizinin final kararı açıklandı. Peki Misafir ne zaman final yapacak? Fox TV'nin bu kararı seyircilerin tepkisine neden oldu. İşte dizinin final nedeni ve kaçıncı bölümde final yapacağına dair çeşitli gelişmeler...

Misafir dizisinin 11 Kasım'da yayın hayatına başladığı biliniyor. Dizinin 5. haftada final kararı ile gündeme gelmesi şaşırttı. Yayınlanacak yeni bölüm ile ekranlara veda etmesi bekleniyor. Peki dizi ne zaman bitecek? Misafir dizisinin neden final yapacağı merak edildi. Oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizide merak edilen sorular yanıt buldu.

Misafir Final Nedeni

Dizinin reyting sonuçlarından memnun kalınmadı. Bir türlü yükseliş yaşanmayınca final kararı kaçınılmaz oldu. Oyuncuların eşsiz performansları da reytinglerin artması için tam anlamıyla etkili olmadı. Fox TV'de ekrana gelen yapım, ilginç bir hikaye ile seyirci karşısına çıkmıştı. Anlaşılan o ki hikaye seyircilere tam anlamıyla hitap edemedi. Elbette çeşitli faktörlerin de reytinglerin düşük olmasında etkisi vardır.

5. Bölümde Final Yapacak

Dizinin 3. bölümü zaten yayınlanmıştı. 5. bölümde final yaparak yayın hayatını sonlandıracağı öğrenildi. 1 aylık serüvenle birlikte ünlü oyuncuların yer aldığı dizi hemen final yapıyor. Fox TV'nin ara sıra dizileri bu kadar hızlı finale götürdüğü bilinmekte. Dolayısıyla bu gelişme seyircilerin tepkisini de çekmiyor değil.