Fox Tv, Misafir Dizisi Hakkında Açıklama Yaptı! Misafir Dizisi Oyuncuları ve Yayın Tarihi Belli Oldu!

Fox Tv, Misafir Dizisi Hakkında Açıklama Yaptı! Misafir Dizisi Oyuncuları ve Yayın Tarihi Belli Oldu!

Fox TV ekranında izleyiciler ile buluşmaya hazırlanan Misafir dizisinin yayın tarihî belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde Misafir dizisi 11 Kasım Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte haberin tüm detayları...

.Hazal Kaya, uzun bir aradan sonra Misafir dizisi ile tekrardan ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Travmatik bir geçmişi olan genç kadının hayata tutunma hikayesi Misafir dizisi ile ekranlara gelecek. Bunun dışında Misafir dizisi ailenin önemine vurgu yaparak, ilginç olayları gözler önüne serecek.

Misafir dizisinin konusu belli oldu

Üç çocuk sahibi bir kadının trafik kazasında ölmesine neden olan genç kız, yaşadığı bu olaylardan ötürü intihara teşebbüs edecek. Ölen kadının ailesi ise kızın hayata tutunması için bir umut olacak. Hikayesi bir hayli etkileyici olan Misafir dizisinin yayın tarihi de izleyicileri bir hayli mutlu etti.

Hazal Kaya yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekti

Misafir dizisi ile birlikte Hazal Kaya'nın imaj değişikliği gözlerden kaçmadı. Hazal Kaya hayranları yetenekli oyuncunun yeni imajını çok beğendiklerini sosyal medyadan aktardı. Yeni imajı ile dikkat çeken ünlü oyuncu Hazal Kaya, hayat verdiği karakter ile de ekran başına olan izleyicileri güldürecek. Duygulara hitap eden Misafir dizisi, şimdiden merak söz konusu oldu. Böylelikle Misafir dizisinin İzleyicileri aile kavramını bu dizi ile bir defa daha anlayacak. Aslında dizinin temasında hayata tutunmak ve bir aile olmanın önemi olarak ekranlara gelecek. Perşembe günü ekranlara gelecek olan Misafir dizisi zorlu bir reyting savaşını kucaklamaya hazırlanıyor. Misafir dizisi perşembe akşamları çok zorlu bir reyting yarışının içine girecek. Camdaki Kız, Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri de perşembe günü ekranlara geliyor. Bu yapılardan aradığını bulamayan dizi severler, duygu yüklü bir yapım olan Misafir dizisi ile buluşacak.