FOX TV Masumiyet dizisi Kararını Resmen Duyurdu

FOX TV Masumiyet dizisi Kararını Resmen Duyurdu

Fox TV'nin Masumiyet dizisi yaptığı şok çıkışla adından söz ettirmeyi başardı. Diziyi düzenli olarak takip eden izleyiciler bile bu duruma anlam veremedi. Şimdi ise büyük karar verilecek. Yapımcı ve kanal arasındaki görüşmeler sonuçlanacak.

Reyting anlamında zirveye dokunmaya çalışan Masumiyet'in izlenme sayısı son haftalarda bir hayli düşmüştü. Ancak dizilerin yavaş yavaş final yapmaya başladığı bu haftalarda ilginç bir şekilde çıkış yaptı.

Masumiyet Dizisi Reytingleri Yükseldi!

Masumiyet'in reyting sonuçlarına baktığımızda Total sıralamada 7. olduğunu görüyoruz. AB grubunda ise 2 olurken ABC1'de 3. oldu. Masumiyet dizisinin bu performansı daha çok konuşulacak. Çünkü daha önce bu kadar başarılı olmamışlardı. Dizinin final yapmasına ramak kalmışken yaşanan bu yükseliş yapımcı ve kanalı da harekete geçirdi.

Masumiyet Dizisi Final Kararı Verilecek!

Masumiyet'in final yapıp yapmayacağı yönünde belirsizlik sürüyor. Eğer dizi reyting sonuçlarındaki çıkışını sürdürür ise yeni sezon biletini alacak. Ancak anlık bir yükseliş olduğu anlaşılır ve bu haftayı düşüşle kapatırsa Masumiyet dizisinin fişi çekilecek. Dizinin final yapmaya oldukça yakın olduğu görülüyor. Fox TV'de ekrana geldiği günden bu yana çeşitli olaylarla adından söz ettirdi. Ancak dizi için yolun sonu yakın zamanda görünecek.

Hülya Avşar Çok Konuşulmuştu!

Hülya Avşar'ın oynadığı dizide zaman zaman kendisine efekt uygulanması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun yüzünü iyice pürüzsüz ve tanınmayacak hale getiren bu efekt sosyal medyada alay konusu oldu. Ancak bir şekilde bu efektlerin önüne geçildi. Hülya Avşar, kendisinin de bundan haberi olmadığı ve bir aksaklık yaşandığını belirtti. Yapılan yorumları ise ciddiye almadığını ekledi. Ayrıca İlayda Alişan ve Serkan Tütüncü aşkı da gündeme düşmüştü. Bu gelişme sosyal medyayı çalkalamıştı. Dizi bu tarz haberlerle gün yüzüne çıkınca bir şekilde reyting kazanmış olabilir. Elbette Masumiyet'in yeni bölümünde nasıl bir reyting sonucu bizleri bekliyor her şey netleşecek. Bu bölümden sonra ise dizinin rotası ortaya çıkacak. Fox TV'nin yayınlamayı beklediği birkaç dizisi bulunuyor. Bu diziler Masumiyet'in yayın tarihini ele geçirebilir. Her şey reyting sonuçlarına bağlı.