Fox TV Mahkum Oyuncusu Aslıhan Gürbüz ile Aşk mı Yaşıyor?

Fox TV Mahkum Oyuncusu Aslıhan Gürbüz ile Aşk mı Yaşıyor?

Mahkum dizisi başrolünden önemli bir hamle geldi. Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkili birlikte tatile bile gitti. Peki ya hangi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile sevgili oldu? İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Fox TV'de yayınlanan Mahkum dizisinde başrolü oynayan İsmail Hacıoğlu, önemli bir iddia ile gündeme geldi. Başarılı oyuncunun aşk yaşadığı isim ortaya çıktı. Öyle ki artık kendisinin sevgilisi hakkında da bilgi edinebiliyoruz. Sosyal medyadan yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sevgilisi ile tatile çıkan ve bunun için Karadeniz Turu'nu tercih eden Hacıoğlu, kiminle birlikte?

Aslıhan Gürbüz ile Aşk Yaşıyor!

İddialar doğrultusunda Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'nun aşk yaşadığı belirtiliyor. Gündemdeki bu detay sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. İkiliden resmi açıklama gelmese de sosyal medya hesapları takip edildiğinde bu sonuca ulaşılıyor. Üstelik bir arada görüntülenmeleri de pek çok sorunun yanıtı niteliğindeydi.

Bir Süredir Birlikteler!

Öte yandan ortaya atılan bir diğer iddia ise çiftin bir süredir birlikte olduğu yönündeydi. Aşkları ne zaman resmileşti bilinmiyor fakat şu an için hayranları bu durumdan oldukça memnun. Kendilerinin de iyi anlaştığı belirtilmekte.