Fox TV, Kanunsuz Topraklar Dizisine Darbe Yaptı! Kanunsuz Topraklar Dizisi Yayından Kaldırıldı!

Fox TV, Kanunsuz Topraklar Dizisine Darbe Yaptı! Kanunsuz Topraklar Dizisi Yayından Kaldırıldı!

Fox TV ekranlarında çarşamba günü izleyici ile buluşan Kanunsuz Topraklar dizisi şimdiden kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. 6 bölümü geride bırakan Kanunsuz Topraklar dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alınan bilgiler neticesinde ilk etapta yüksek reyting alan Kanunsuz Topraklar dizisi yayınlanan son bölümde ise istenilen reytingleri elde edemedi.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu gelişmelerin belli olmasının ardından Fox TV'nin aldığı bir karar gündeme geldi. 10 Kasım Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan Kanunsuz Topraklar dizisi hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Yapılan araştırmalara göre Kanunsuz Topraklar dizisi 10 Kasım Çarşamba günü ekranlarda olmayacak.

Kanunsuz Topraklar dizisi yayın akışında görünmüyor

10 Kasım Çarşamba günü Fox TV’nin yayın akışı belli oldu. Alınan bilgiler neticesinde 10 Kasım Çarşamba günü Kanunsuz Topraklar dizisi yerine Elbet Bir Gün isimli dizi yayın akışında görülüyor. Yani Kanunsuz Topraklar dizisine ara verildiği söyleniyor. Dizinin neden ara verdiği merak edilirken Kanunsuz Topraklar dizisinin ne zaman ekranlara geleceği de şimdiden merak söz konusu oldu. Dizide yaşanan yönetmen değişikliğinden dolayı FOX TV'nin böyle bir karar verdiği iddia edildi.

Kanunsuz Topraklar dizisinde yönetmen değişikliği yaşanacak

Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlandığı günden bu yana kadroda yer alan Faruk Teber ayrılık haberini duyurdu. Ünlü yönetmen 6 bölüm çektikten sonra görevini Cevdet Mercan’a bıraktı. Yeni yönetmenin kadroya dahil olmasının ardından Kanunsuz Topraklar dizisinde de birtakım değişikliklerin yapılacağı ortaya çıktı. Ayrıca düşük reytinglerden dolayı bu yola giden FOX TV dizinin ne zaman başlayacağını da açıklamadı. Kanunsuz Topraklar dizisi yeni yönetmeni ile birlikte reytingleri tekrardan yükseltmeyi hedefledi. Dizinin ilk bölümlerde çok iyi reytingler almasının ardından sonraki bölümlerde düşmesi ile birlikte çözüm yönetmen değişikliğinde bulundu.