Fox TV İki Dizinin de Sonunu Getirdi! Hangi Diziler Final Yapacak?

Fox TV İki Dizinin de Sonunu Getirdi! Hangi Diziler Final Yapacak?

Fox TV, aldığı kararla beraber iki diziye final yaptıracak. Masumiyet ve Son Yaz dizilerinin son zamanlarda düşük reyting aldığı biliniyordu. Kanal ise farkı projeleri yayına alarak dizilerin final yapmasını sağlayacak.

Fox TV'de yayınlanan diziler yavaş yavaş final yapıyor. Reyting konusunda sıkıntı çeken dizilere son verilmesi kararlaştırıldı. Bu yüzden önümüzdeki haftalarda pek çok dizinin ekrana veda ettiğini görebiliriz. Bu yalnızca Fox TV için değil aynı zamanda pek çok TV kanalında da benzer durumlar yaşanacak. Ancak Fox TV'de ekrana geldiği günden bu yana oyuncu kadrosu ve senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken iki dizi bulunuyor. Bu dizilerin final yapması izleyicileri fazlasıyla şaşırttı.

Masumiyet Dizisi Final Yapacak

Masumiyet, ekrana geldiği günden bu yana çeşitli konularla magazin gündemine oturmuş bir dizi. Senaryosu ve oyuncu kadrosu dolu olmasına rağmen bir türlü istenilen reytinglere ulaşamaması dizinin sonunu getirdi. Hülya Avşar'ın da bulunduğu kadro akıcı bir şekilde keyif zevki veremedi. Zaman zaman set içi ve set dışı gerginlikler yaşansa da dizinin bir süre reytingi yüksekti. Fakat bu süre uzun sürmedi. 

Son Yaz Dizisi Final Kurbanı Oldu!

Son Yaz dizisi de Fox TV'nin parlayan yıldızları arasındaydı. Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz ve Ali Atay'ın sağlamış olduğu uyum izleyicileri de etkilemişti. Reytinglerde yükselişteyken bir anda iki haftalık çekim arası verildi. Çekim arasından sonra ise dizinin final yapması kararlaştırıldı. Çünkü dizi geri döndüğünde sahip olduğu reytinglere ulaşamamıştı. Eskisi gibi düşük reytinglerde olduğundan kanal ve yapımcı arasında yapılan anlaşmaya göre final kararı verildi. Şimdi ise dizinin nasıl sona ereceği konusunda çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Yüksek ihtimalle dizinin başrol karakterleri ölecek ve Savcı Selim tutuklanacak. Ancak bu kadar kötü bir sonu hak etmediğini de belirtelim. Bir ihtimal farklı senaryo da uygulanabilir. 

Fox TV'nin Masumiyet ve Son Yaz finalinden sonra hangi dizilerle anlaşacağı bilinmiyor. Pek çok proje var ve içlerinden en etkili olanıyla anlaşma sağlanacak.