Fox TV Final Yaptırdığı Dizilerinde Yerine Yeni Dizileri Getirdi Bile! İşte Fox TV'de Yeni Başlayacak Diziler!

Fox TV Final Yaptırdığı Dizilerinde Yerine Yeni Dizileri Getirdi Bile! İşte Fox TV'de Yeni Başlayacak Diziler!

Fox TV, dizileriyle vedalaşıyor. Yeni başlayacak iki diziyle birlikte reyting sonuçları tepetaklak değişecek. Aşk Mantık İntikam'dan sonra hangi diziler yayın hayatına başlayacak? Güncel dizi ve final gelişmelerini sizlerle için araştırdık. Fox TV adeta yapımlarını yeniliyor. İşte yeni diziler ve oyuncuları...

Fox TV, reytingi düşük dizilere tek tek veda ediyor. Yayın hayatına son verilecek dizilere bir yenisi daha eklenmişti. Bu gelişmeden sonra hangi dizilerin yeni başlayacağı ise ortaya çıktı. İki yeni dizi yakın zaman sonra Fox TV'de yayın hayatına başlayacak. Üstelik bu gelişmeyle birlikte bir dizinin final yapmasına çok az kaldı.

Aşk Mantık İntikam Finale!

Aşk Mantık İntikam dizisi final yapacak. Dizinin başrolünde oynayan Burcu Özberk ve İlhan Şen, güzel performans sergiliyordu. Ancak gelinen noktada dizinin eskisi kadar çok izlenmediği ortaya çıktı. Bu gelişmeyle birlikte Mart ayı sonunda final yapması kararlaştırıldı.

İki Yeni Dizi Başlıyor!

Öte yandan Son Nefesime Kadar dizisinin yakında yayın hayatına başlayacağı belirtildi. Başrollerinde Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay oynuyor. Bu diziyle birlikte Ayşegül Harikalar Diyarında dizisi için onay verildi. Dizinin başrolünde üç kız karakter yer alıyor. Ayşegül, Ece ve Gamze'nin başından geçen hikaye anlatılacak.