FOX TV Evlilik Hakkında her Şey Dizisi İçin Kararını Açıkladı! FOX TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekmiş Oldu..

FOX TV Evlilik Hakkında her Şey Dizisi İçin Kararını Açıkladı! FOX TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekmiş Oldu..

Fox TV'de Evlilik Hakkında Her Şey'in finali yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Dizinin yakın zamanda ekranlara veda edeceği kesinleşti. Üstelik neden bittiğini öğrendiğiniz çok şaşıracaksınız. Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren yapım, hiç beklenmedik bir sebepten ötürü yayın hayatını sonlandıracak.

Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'e dair güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Sevilen yapımın en kısa sürede final yapması bekleniyordu. Şimdi ise tarihi paylaşıldı ve herkes şok oldu. İzleyiciler, dizinin bir sezon içerisinde final yapmasına fazlasıyla karşılar. Çünkü sevdikleri yapımın daha fazla ekrana gelebileceğin ifade ediyorlar. Ancak dizi için final vakti çoktan geldi. Peki ya ne zaman ekranlara veda edecek?

Dizi Ne Zaman Bitiyor?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 31 Mayıs 2022 tarihinde final yapacağı öğrenildi. Bu zamana kadar etkili hikayesi ile izleyicilerin dikkatini çeken yapım, gösterdiği performans ile büyük alkış almıştı. Şimdi ise tam tersi bir durum yaşanıyor. Dizinin adeta söndüğü ve final için gün saydığını görüyoruz.

Reytingleri Yetersiz Kaldı

Dizinin reytingleri ilk başta oldukça iyiydi. Ancak Fox TV yapımı bu reytingleri daha fazla kaldıramadı. Öyle ki dizinin sona ermesi kararlaştırıldı diyebiliriz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapıma dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.