Fox TV En Çok Güvendiği Dizi Final yapıyor! Fox TV'ye Darbe Üstüne Darbe Geldi!

Fox TV En Çok Güvendiği Dizi Final yapıyor! Fox TV'ye Darbe Üstüne Darbe Geldi!

Fox TV'nin sevilen dizilerinden olan El Kızı için karar verildi. El Kızı dizisi ne zaman final yapacak? Sevilen yapım neden ekranlara veda edecek merak ediliyor. Ortaya atılan iddialar herkesi şaşırttı. Oyuncu kadrosu ve hikayeye rağmen dizinin biteceği öğrenildi. İşte yaşanan şok gelişmelere dair detaylar...

 Fox TV'de ekrana gelen El Kızı dizisiyle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Pek çok kişi böyle bir şeyin yaşanmasını beklemiyordu. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolde oynadığı dizide neler oldu? Bundan sonraki süreçte Fox TV izleyicilerini neler bekliyor göreceğiz. Özellikle de dizinin final kararı ile ilgili herkes şok içerisinde. Dizi kaç bölüm sonra final yapacak? Ne zaman ekranlara veda edeceğine dair bir yanıt bekleniyor.

 El Kızı Ne Zaman Bitecek?

El Kızı dizisinin 13. bölümde biteceği duyuruldu. Dolayısıyla dizi finaline 2 bölüm kaldı diyebiliriz. Her şeye rağmen hikayesi ve oyuncu kadrosuyla izleyicileri etkilemişti. Ancak ne yazık ki genel olarak çok fazla izlenen bir dizi değildi. Bunun bedelini reytinglerle ödedi. Fox TV ise diziye daha fazla şans vermeyi reddetti ve final kararı aldı.

Finalde Neler Olacak?

El Kızı dizisinin finalinde sürpriz olaylar yaşanacak. İzleyicilere ters köşe yaptırılması bekleniyor. Böylelikle dizi hafızalarda güzel kalacak şekilde bitecek. Senaryosuna oldukça fazla kafa yoruldu. Dolayısıyla hikayeyi beğeneceğinizi düşünüyoruz. El Kızı final yaparken yaşanılacak gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.