Fox TV Dizisinden Final Kararı Geldi! Fox TV Yine Bir Dizinin Üstünü Çizdi

Fox TV Dizisinden Final Kararı Geldi! Fox TV Yine Bir Dizinin Üstünü Çizdi

El Kızı dizisinden gelen final kararı izleyicileri şaşırttı. Dizinin devam edeceği düşünülüyordu. Fox TV dizisi ne zaman final yapacak? Final tarihi ve kaçıncı bölümde biteceğiyle ilgili bazı detaylar paylaşıldı. El Kızı'nın yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? Dizi neden final yapacak?

El Kızı dizisi, bir süredir final iddiaları ile gündemdeydi. Dolayısıyla dizide yaşanan gelişmeler izleyicileri bir noktada üzdü. Peki dizi ne zaman final yapacak? Final tarihine ilişkin bazı gelişmeler paylaşıldı. Üstelik dizi ile ilgili merak edilen sorular da yanıt buldu. Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz gibi isimlerin oynadığı diziye dair son dakika detaylarını paylaşacağız.

Dizinin Final Tarihi

El Kızı dizisi, 29 Ocak 2022'de final yapacak. 13. bölümü ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dolayısıyla dizide yaşanacak gelişmeler izleyicileri fazlasıyla etkileyecek. Pek çok kişi bu durumdan pek hoşnut değil. Zaten yılbaşı nedeniyle bir süredir yayınlanmayan dizinin bir de final kararı ile son defa ekrana gelecek olması izleyicileri sinirlendirdi.

El Kızı Final Nedeni

Dizi final yapacak çünkü çok az izleniyor. Reytinglerde elde ettiği sonuçlara bakacak olursak aslında durum pek de iç açıcı değil. Dizinin neden final yaptığı hızlı bir şekilde anlaşılmakta. Dolayısıyla dizinin yeni bölümünde hikayenin nasıl tamamlanacağını göreceğiz. Pek çok kişi dizinin birkaç bölüm daha devam edeceğini düşünüyordu. Ancak artık yolun sonuna gelindi.