Fox TV Dizisi İyi Başladı! Şimdiden Reytinglerde Yükseliyor!

Fox TV Dizisi İyi Başladı! Şimdiden Reytinglerde Yükseliyor!

Fox TV'de ekrana gelen dizi, ilk bölümüyle beğenileri kaptı. Şimdiden ATV'nin dizisine önemli bir rakip oldu. Peki dizi ile ilgili neler biliyoruz? Oyuncu kadrosundan birinci bölüm reyting sonuçlarına kadar çeşitli gelişmeler haberimizde yer almakta. İşte diziye dair merak edilenler yanıt bulacak...

Fox TV dizisi Tozluyaka'nın yayın hayatına başlaması herkesi sevindirdi. Özellikle de mevcut rakiplerine karşı önemli bir atak olduğu bilinmekte. Bu projede pek çok ünlü isim oynuyor. Üstelik gençlik dizisinde yer alan isimler dizinin reytinglerini yukarıya çıkaracak seviyede oyuncular. Peki ya dizi ilk bölümüyle kaçıncı oldu? Dikkat çeken yapıma dair çeşitli detaylar ve dahası haberimizde yerini alacak.

Fox TV Dizisi Çok Sevildi!

Fox TV dizisi, daha ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu hamlesiyle birlikte diziye dair başka neler biliyoruz gözler önüne serildi. Total, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde önemli başarılara imzasını attı. Üstelik Sevmek Zamanı dizisine de başarılı bir rakip oldu. Dizinin her hafta Pazartesi günü ekrana geleceğini belirtelim.

Dizide Kimler Oynuyor?

Tozluyaka dizisi önemli bir kadroya sahip. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar,Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak yer alıyor.