FOX TV Bütün Dizilerin Fişini Çekti! Bu Hafta Final Yapacak Olan Diziler!

FOX TV Bütün Dizilerin Fişini Çekti! Bu Hafta Final Yapacak Olan Diziler!

FOX TV kış sezonundan kalan ve izleyiciler tarafından çok sevilen Kefaret dizisinin de fişini çekti. Bayram haftasından dolayı perşembe akşamları izleyici ile buluşan Kefaret dizisi final bölümü ile ekranlara gelecek. İşte haberin tüm detayları...

FOX TV ekranlarında başarılı bir şekilde çıkış yakalayan Kefaret dizisi şimdiye kadar 34 bölümü geride bıraktı. Üç aydır dizinin hayranları projenin bitip bitmeyeceğini merak ediyordu. Alınan bilgiler neticesinde FOX TV ikinci sezonu düşünmediğini ve Kefaret dizisinin final yapacağını belirtti.

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarına imza atan Kefaret listesi bu aralar izleyici kaybına uğradı. Planlandığı üzere 35. bölümde izleyicilere veda edecek olan Kefaret dizisi bayram haftası nedeniyle haftaya ekranlara gelecek.

Dizinin final tarihi belli oldu

Dizinin final tarihi belli oldu. Bayram haftasına denk gelmeseydi dizi 22 Temmuz Perşembe akşamları ekranlara veda edecekti. Fakat Kurban Bayramı'ndan dolayı dizinin final bölümü de gelecek haftaya kaldı. Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay ikilisinin iyi bir çift oldu Kefaret dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile gönüllere kazındı.

Dizide Zeynep ve Sinan karakterleri ile birçok izleyici tarafından tutuldu. Yurdaer Okur, Ahmet karakteri ile başarısını bir kere daha gözler önüne serdi. Ayrıca Mine kılıç da Arzu karakteri ile ön plana çıkmayı başardı. Meltem olarak izleyici karşısına çıkan Özge Özacar da tecrübesini bu dizi ile birlikte artırdı.

Dizinin final bölümünde neler yaşanacak herkes tarafından merak edilirken Zeynep ve Sinan'ın kavuşacağı fakat Sinan’a bir şeyler olacağı yönünde hissiyatlar 35. bölüm fragmanında izleyici iyice meraklandırdı. Kefaret dizisi 29 Temmuz Perşembe akşamı final bölümü ile ekranlarda olacak. Ayrıca dizinin hayranları 2. sezon için hala sosyal medyadan Kanal D yapım ekibinin tepki gösteriyor. FOX TV'nin kış sezonundan bu yana ekranlara gelen dizisi Kefaret izleyicisine veda edecek.