FOX TV Bir Dizinin Daha Pişini Çekti! Dizi Hayranlarından Tepki Gecikmedi

FOX TV Bir Dizinin Daha Pişini Çekti! Dizi Hayranlarından Tepki Gecikmedi

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisinin akıbeti herkes tarafından merak ile bekleniyor. Dizi severler projenin final yapıp yapmayacağı merak ediyor. Gözler kanal ve yapım ekibi tarafından yapılacak olan açıklamada. İşte detaylar...

FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Kefaret dizisinin akıbeti belli oldu. İlk etapta perşembe gününe alınan Kefaret herkesi şaşkına çevirdi.  Ardından ekranların sevilen dizisi Kefaret’in günden güne izleyici kaybettiği ortaya çıktı.

İzleyici kaybına uğrayan dizinin final yapacağı açıklandı. Yayınlandığı günden bu yana kemik İzleyici kütlesine sahip olan dizi, yaz aylarına girilmesinin ardından izleyici kaybı yaşadı. Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerinde yer aldığı dizi için geri sayım başladı.

Kefaret dizisi için geri sayım başladı

Kefaret dizisi için geri sayım başladı. Yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kıran dizinin iki bölüm sonra final yapacağı ortaya çıktı. Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri kısa sürede üzerine çekmeyi başaran dizinin fişi çekildi.

Final kararının ardından izleyici dizinin 35 bölümlük bir proje olduğunu söyleyerek bu duruma tepki gösterdi. Ancak kanal ve yapım ekibi dizinin iki bölüm sonra final yapacağını açıkladı. Çünkü dizinin günden güne izleyici kaybettiği biliniyor.

Kefaret dizisi ekran macerasını tamamlıyor

Kefaret dizisi ekran macerasını tamamlıyor. Yayınladığı günden bu yana birçok rakip projeyi geride bırakan Kefaret dizisi için geri sayım başladı. Final kararının ardından dizi hayranları kanal ve yapım ekibine tepki gösterse de final bölümünü merak ediyor.

Alınan bilgiler neticesinde dizi 34. bölümü ile izleyicilere büyük ipuçları verecek. Dizide Ahmet’in kalp krizi geçirmesi büyük bir değişikliğe neden olacak. Kefaret dizisi 34. yeni bölümü ile ekranlara gelecek.