FOX TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! Dizi Final Bölümünde Reyting Rekorları Kırdı!

FOX TV Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! Dizi Final Bölümünde Reyting Rekorları Kırdı!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisi için geri sayım başladı. Alınan bilgiler neticesinde Kefaret dizisi final yaparak ekran macerasını tamamladı. Hatta Kefaret dizisi final bölümü ile de yoğun izleyici kitlesine sahip oldu. Detaylar...

Son kez FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Kefaret dizisi, dün akşam yayınladığı 35. final bölümü ile birlikte ekrandaki yerini tamamladı. Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizide ise finali çok sarsıcı bir şekilde geçti.

Kefaret dizisi Zülfü Livaneli’nin hikayesinden Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan ve çok iyi bir hikâye kurgusu ile başarılı oyunculuk performanslarına sahip bir diziydi. Kefaret dizisi İlk başladığı günlerden itibaren final yapana kadar hayranları akıcı hikâyeyi çok sevdi. Dizinin final bölümünde neler yaşanacağı da çok fazla merak ediliyordu.

Kefaret dizisini final sahnesi yoğun ilgi gördü

Kefaret dizisini final sahnesi yoğun ilgi gördü. Arzu karakterine hayat veren Mine Kılıç’ın başarıyla canlandırdığı karakterin ölümü izleyicileri de üzdü. Birçok dizi hayranının gözyaşları Ahmet karakterinin gözyaşları ile birlikte aktı. Final bölümündeki en büyük sürpriz ise Sinan karakteri yaşattı. Ağır bir şekilde yaralanan Sinan’ın ölmesi bekleniyordu.

Senaristlerin marifeti ile dizinin fragmanlarında sanki ölecekmiş gibi gösterilen Sinan yaşatıldı. Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı Zeynep karakteri o sahnedeki oyunculuk performansı da izleyicileri çok etkiledi. Sinan’ın ölmemiş olması da dizi hayranları çok sevindi.

Kefaret dizisi final yaptı!

Kefaret dizisi final yaptı! Dizinin final yapmasına üzülen birçok hayranı oldu. Halbuki dizinin hayranları ikinci sezon olmasını çok fazla istemişti. Fakat FOX TV, yaz ekranlarında da Kefaret dizisinin devam ettirerek, tek sezonda bitirmek için karar aldı.

Dizinin bir hayranı şu şekilde bir yorum yaptı. “Arzu’nun ölümü ve Ahmet’in ağlamasında hiç ağlayacağımı sanmazdım ama hıçkıra hıçkıra ağladım. Zeynep’le Sinan’ın mutluluğu beni mutlu etti. Hele ki Meltem’in sonu beni bitirdi, aferin Şule sana. Tüm oyuncuları tebrik ederim” dedi.