Fox TV Az Önce Üzücü Haberi Verdi! O Dizi Final Yapıyor!

Fox TV Az Önce Üzücü Haberi Verdi! O Dizi Final Yapıyor!

Yakın zaman önce yayın hayatına başlamış olan bir dizi daha final yapacak. Son Yaz'dan sonra hangi Fox TV dizisi ekranlara veda ediyor? Final kararının hemen ardından izleyiciler hareket geçti. Dizinin biteceğine üzülen kişi sayısı oldukça fazla. Ancak reytinglerde güzel sonuçlar elde edemediği için final yapacak.

Fox TV'de alınan bir karara göre dizinin erken final yapması kararlaştırıldı. Üstelik yayın hayatına yeni başlamıştı. Geçtiğimiz hafta Son Yaz dizisine de final yaptıran kanal, bu sefer gözüne farklı bir yapımı kestirdi. Düşük reytingli dizilerin gözünün yaşına bakılmıyor. Her kanal, az izlenen dizilerle olan bağlantısını kesiyor. Hal böyle olunca kanalın hangi diziye veda ettiği merak edildi. Ortaya çıkan bilgilere göre oldukça büyük umutlar veren bir dizinin finali kesinleşti.

Hangi Dizi Final Yapıyor?

Yalancılar ve Mumları dizisi final kararı alındı. Dizinin yeni bölümüyle beraber biteceği öğrenildi. Henüz 4 bölümü yayınlanan dizi, 5. bölümde ekranlara veda edecek. Peki bu durumda oyuncular neler düşünüyor? Herkesin gözü sosyal medya paylaşımlarındaydı. Diziye dair herhangi bir detay paylaşmayan ünlü isimler, finalden sonra duygu ve düşüncelerini ileteceklerdir.

Bir Ayda Final Yaptı

Öte yandan dizinin yaklaşık bir ay içerisinde final yapması dikkat çekti. Başrollerinde Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Ceren Moray, Feyyaz Duman ve İsmail Demirci gibi önemli oyuncuların yer aldığı yapım ekranlara veda için gün sayıyor. Kadın oyuncuların ön planda olduğu dizi, kadın dayanışmasını bir noktada izleyicilere gösterecekti.