Fox TV 3 Dizisini Birden Yayından Kaldırdı! FOX TV'ye izleyiciden Tepkiler Büyük..

Fox TV 3 Dizisini Birden Yayından Kaldırdı! FOX TV'ye izleyiciden Tepkiler Büyük..

Fox TV'deki final dalgası bir türlü sona ermedi. Diziler tek tek yayın hayatını sonlandırıyor. Kanal, yüksek reyting elde edemeyen dizilerin biletini kesiyor. Haliyle birkaç yapımın daha final yaptığına tanıklık ettik. Peki şimdi hangi diziler final tarihiyle gündeme geliyor? İşte yakında sona erecek Fox TV dizileri...

Fox TV, son dönemde pek çok dizisinin final yapması ile gündeme geliyor. Yeni çıkan diziler dahi birkaç haftada final kararı alıyor. Reytinglerde yaşanan kayıpların dizilerin sonunu getirdiği görülmekte. Peki final yapan veya yapacak diziler hangileri? Yapılan açıklamalara bakacak olursak liste oldukça kabarık. Bir türlü izlenemeyen veya hikayesi ilgi görmeyen yapımları sizler için araştırdık.

Elbet Bir Gün Final Yapıyor!

Elbet Bir Gün dizisinin final yapması kararlaştırıldı. Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün oynadığı dizide yaşanan gelişmeler şok etti. Dizinin 6. haftası final tarihi olarak belirlendi. Seyirciler diziyi keyifle takip ediyordu. Ancak görülen o ki yapımın sonu geldi. Peki sevilen dizinin dışında başka hangi yapımlar final yaptı?

Hangi Diziler Final Yaptı?

Geçtiğimiz haftalarda final yapan diziler dikkatleri üzerine çekmişti. Ali Atay'ın da başrolde olduğu Son Yaz dizisinin reytingleri tatmin edici olsa da hikayesi sona erdi. Ayrıca Uzak Şehrin Masalı da yeteri kadar ilgi görmediği için biten diziler arasına girmişti. Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki reyting artışı bize gösteriyor ki en az birkaç sezon Fox TV'de yayın hayatını sürdürecek.