Final Yapacak Diziler Belli Oldu! Arıza, Hekimoğlu, Baraj Dizileri Senarist Kurbanı!

Final Yapacak Diziler Belli Oldu! Arıza, Hekimoğlu, Baraj Dizileri Senarist Kurbanı!

Final yapan dizilerin önemli bir kısmı güzel reytinglere sahip. Ancak senaristler diziyi erkenden finale götürmeye çalıştığı için diziler ekranlara veda ediyor. Hangi diziler final yapacak? Hekimoğlu, Baraj ve Arıza dizisi bitiyor mu?

Diziler için sezon sonu yaklaşıyor ve hangi dizilerin final yapacağı yavaş yavaş belli oluyor. Ekranlara gelen pek çok dizinin reytinglerinin iyi olmasına rağmen final yapması pes dedirtti. Bu konuda izleyicilerin senaristlere olan tepkisi sürüyor. 

Diziler Senaristler Yüzünden mi Bitiyor?

Dizilerin final yapmasında senaristlerin etkili olduğu düşünülmekte. Bu yüzden Hekimoğlu, Arıza, Ramo ve Baraj gibi dizilerin senaryolarının finale göre ayarlanması nedeniyle ekranlara veda edecek. Aynı zamanda reytinglerine bakıldığında reytinglerin düşük olmaması ancak sona ermesi büyük tepki çekiyor.

Final Yapacak Diziler Kesinleşti!

Şu an yayınlanmakta olan ancak yakın zamanda final yapacak diziler kesinleşti. Yapılan habere göre Ramo dizisi final yapacağı kesinleşen ilk diziler arasında. Ramo'nun sona ermesindeki detay ise senaryosunun sona erecek olması. Dizinin reytingi gayet iyi ancak başarılı yapım final kararı aldı. Final tarihi ise henüz belirlenmedi.

Yakın zamanda Ramo'nun final bölümü ile ekranlara veda edeceğini göreceğiz. Ayrıca Arıza, Baraj ve Hekimoğlu için de son bölüm haberleri gelmeye başladı. Bu dizilerin reyting sonuçları fena değil. Yine de son bölümleri yayınlanacak. Sezon sonunda bu dört dizinin de sona ereceğini söyleyebiliriz. Eğer çeşitli iddialar doğru ise Ramo'nun haricindeki üç dizi de final yapacak. 

İzleyiciler Senaristlere Öfkeli!

Dizilerin erken final yapacak olmasından ötürü izleyiciler senaristlere tepki gösteriyor. Senaristlere olan öfkesini sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ile dile getiriyorlar. Dizilerin sona ermesini istemeyen pek çok kişi bu konuda önemli çalışmalar yürütmekte. Yine de sosyal medya üzerinden seslerini ne kadar duyurabilirler bilinmiyor. Verilen karar doğrultusunda pek çok dizinin bu sezon sonunda yayından kaldırılacağı açıklandı. Aynı zamanda dizilerin yerine geçecek farklı projelerin çoktan hazır olduğu ve dizilerin yayın hayatına başlaması için gün saydığı öğrenildi. Yaz dizileri ile ekranlar aşk konulu yapımlara fazlasıyla doyacak.