Final Öncesi Kalp Yarası Dizisinde Bir Ayrılık Daha Geldi!

Final Öncesi Kalp Yarası Dizisinde Bir Ayrılık Daha Geldi!

Kalp Yarası dizisine veda edecek oyuncu ortaya çıktı. Hangi oyuncu diziden ayrılacak? ATV'de yayınlanan Kalp Yarası, şaşırtıcı gelişmelere sahne oldu. Dizinin final yapması bekleniyordu ancak yayınlarına devam ediyor. Kalp Yarası dizisine katılan ve ayrılan oyuncuları paylaşacağız.

Kalp Yarası dizisinden ayrılması beklenen oyuncu şok etkisi yarattı. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği ATV dizisinde neler oluyor? Diziden ayrılacağı ifade edilen oyuncu sonrasında final tarihi de merak edildi. Çünkü yaşanan bu gelişme sonrasında oyuncu kadrosunun yenilendiği görüldü. Ayrıca diziye yeni isimler de katılacaktı. Fakat virüse yakalandığı için bir süre ünlü oyuncuyu ekranlara göremedik. Nilsu Berfin Aktaş ve İrem Altuğ ikilisi dizi için büyük umut olacak. Şimdilik dizi çekimlerine katılması beklenen oyuncular, negatif çıkan PCR testi sonuçları ile dikkatleri üzerine çekti.

Diziden Kim Ayrılacak?

Kalp Yarası dizisinden ayrılacak ismin Ayşe'nin dedesi olarak bildiğimiz Şahin karakteri olduğu ortaya çıktı. İştar Gökseven için ayrılık saati yaklaştı. Yeni bölümle birlikte Kalp Yarası'ndan bir oyuncunun daha eksildiğini göreceğiz. Bu gelişme sonrası dizide bizleri ne tür gelişmeler bekliyor zamanla ortaya çıkacak.

Kalp Yarası Final Yapmayacak mı?

Öte yandan Kalp Yarası dizisi ekranlara veda edip etmeyecek mi merak edilmekte. Çünkü dizinin reytingleri her geçen hafta azalıyor. Total reytinglerdeki düşüş ise dikkat çekmişti. Bu konuda ATV'den gelecek karar büyük önem taşıyor.