Final Beklerken Kırmızı Oda Dizisine Toplu Oyuncu Katılımı Yapılıyor..

Final Beklerken Kırmızı Oda Dizisine Toplu Oyuncu Katılımı Yapılıyor..

Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zafer ve Nihal arasında yaşananlar izleyiciyi üzse de artık iş işten geçiyor. Doktor Hanım'dan yardım isteyen Zafer'i bekleyen büyük tehlike ne? Tüm gelişmelerden bahsedeceğiz.

Ayrıca Sadi'nin hayat hikayesinden bir parça daha göreceğiz. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, diziye konuk oyuncu olarak katıldı ancak oyuncu kadrosunda kalıcı hale gelmiş gibi gözüküyor.

Kırmızı Oda Dizisinde Keyifler Yerinde!

Kırmızı Oda, TV8'de ekrana geldiği günden bu yana daima sevildi. Çünkü başarılı dizinin oyuncu kadrosu oldukça kaliteliydi. Senaryonun güzelliği de buna dahil olunca izlenme sayısında önemli artış yaşandı. Reyting sıralamalarında zirvenin vazgeçilmezi hale geldi. Peki Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde neler yaşanıyor? Başrolde oynayan Binnur Kaya ve doktor ekip arkadaşları, hastaların sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışacak.

Zafer Ayrılmak İstemiyor!

Nihal'in ayrılmak istemesine karşın Doktor Hanım ile konuşan Zafer, ayrılıktan yana olmadığını bir kez daha gösterdi. Onu çok sevdiğini belirtiyor ve bir kurtuluş yolu arıyor. Psikiyatristin ona cevabı ise oldukça net olacak. Doktor Hanım bu ayrılık acısı ile başa çıkabilecek ve Zafer'i sakinleştirebilecek mi?

Kırmızı Oda Sezon Finali Ne Zaman?

Dizinin hali hazırda yeni bölümler çektiği biliniyor. Ayrıca dizinin ne zaman final yapacağına dair kesin bir açıklamada bulunmamakta. Önümüzdeki haftalarda final konusuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Tahminen Haziran ayında sezon finali yapacak ve ikinci sezon çalışmalarına başlanılacak. Oyuncu kadrosunda değişiklik olabilir. Ünlü isimler diziye akın etmeye devam ediyor. Tecrübeleriyle reytinglerin yükselmesinde etkili oluyorlar.

Oyuncu Kadrosuna Yeni İsimler Katılıyor

Kırmızı Oda dizisine kısa süre önce katılan Uğur YÜcel ile Melisa Aslı Pamuk dizide farkını ortaya koyuyor. Oyuncuların hayat verdiği karakterler sosyal medyada da çok konuşuldu. Şimdi ise dizide neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı bile. TV8'de reytinglerin önemli bir kısmını oluşturduğu bilinen dizide duygusal sahnelere de ağırlık verilecek. Binnur Kaya'nın başrolünde pek çok ünlü ismin dahil olduğu dizi yeni bölümü ile yakında TV8 ekranlarında.