Fantastik Suç Dizisi Hakkında Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Dizi Hangi Platformda Yer Alacak?

Fantastik Suç Dizisi Hakkında Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Dizi Hangi Platformda Yer Alacak?

Terry Pratchett’in Disk dünya romanlarından Ankh-Morpork City Watch’a kadar uzanan Sam Vimes (Richard Dormer) liderliğindeki gurubu konu alan dizinin tüm detayları ortaya çıktı. Merakla beklenen dizi 11 Ağustos günü saat 21.00 da ekranlara gelecek.

Fantastik suç dizisi olarak bildiğimiz, Terry Pratchett’in Disk dünya romanlarından Ankh-Morpork City Watch’a dayanan ve yozlaşmış şehirlerini kurtarmaya çalışan kanunsuz Sam Vimes (Richard Dormer) liderliğindeki bir grup uyumsuzu konu alıyor. 11 Ağustos günü saat 21.00 da BBC’nin bu yepyeni orijinal dizisi ikinci sezonu ile Digitürk ve Tivibu platformlarında yer alacak. Ve BBC First ekranlarında altyazı seçeneği de olacak.

Richard Dormer dizide hangi karaktere hayat veriyor?

Richard Dormer dizide hangi karaktere hayat veriyor? Şehirleri kurtarma çabasında olan ve çaresiz bir grup uyumsuz bir polis ile fantastik maceralar ile yolculuğa çıktığını kon alıyor. Bu yapımda Terry Pratchett’ın büyü ve komedinin birbiri ile karışık ve eşsiz dünyasına şahit olacağız. Oyuncu kadrosunda ise heyecanı daha yukarı çıkaran dizide, Game of Thrones dizi oyuncusu Beric Dondarrion karakteriyle karşımıza çıkan Richard Dormer, bu dizide Sam Wimes karakterine hayat veriyor.

Herkesin merakla beklediği dizinin detayları ortaya çıktı

Herkesin merakla beklediği dizinin detayları ortaya çıktı. Richard Domer’ın ardından soyluların son çocuğu Leydi Sybil Ramkin (Lara Rossi), gizemli Angua (Marama Corlett), saf ama kahraman Carrot (Adam Hugill) ve usta adli tıp uzmanı Cheery (Jo Eaton-Kent) zengin oyuncu kadrosundaki isimlerden sadece birkaç tanesi. Dramın, komedinin ve büyünün usta bir şekilde araya getirildiği bu seride; barbarlar, ejderhalar, kahramanlar, cadılar, düşmanlar ve daha birçok sürpriz fantastik öge izleyiciler ile buluşmayı bekliyor. Öncesinde hiç alışık olmadığımız bu kahramanların ve bildikleri tek hayatın yok olmasına yol açacağı büyük bir ejderhayı diriltmek için komploya karşı verdiği savaşı keyif ile seyredeceğiz.