Fahriye Evcen’in Yeni Projesi Şaşırttı! Uyanış Büyük Selçuklu Dizisine Dahil Oluyor!

Fahriye Evcen’in Yeni Projesi Şaşırttı! Uyanış Büyük Selçuklu Dizisine Dahil Oluyor!

Güzel oyuncu Fahriye Evcen hakkında uzun bir aradan sonra bir iddia ortaya atıldı. Yetenekli oyuncunun TRT1 dizisinde başrol oynayacağı söyleniyor. Fahriye Evcen, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde oynayacak mı? Güzel oyuncu bakın neler söyledi. Detaylar...

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Alınan bilgiler neticesinde Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizi ikinci sezon onayını aldı. Bunun dışında dizinin ikinci sezonunda Alparslan ismi gündeme daha çok gelecek. Çünkü Alparslan ismi ile yayınlanacak olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi şimdiden merak uyandırdı. Dizinin başrollerinde Barış Arduç'un yer alacağı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosunda Mehmet Özgür de bulunuyor.

Mehmet Özgür dışında başarılı oyuncular ile gündeme gelen Uyanış Büyük Selçuklu üçüncü sezonunda Alparslan dönemini anlatacak. Bundan dolayı kadro baştan aşağı yeniden düzenlenirken izleyiciler Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunda kimlerin diziye dahil olacağını merak ediyor.

fahriye-evcen.jpg

Fahriye Evcen uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor!

Fahriye Evcen uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor! Alınan bilgiler neticesinde kendine uygun dizi arayan güzel oyuncu Fahriye Evcen, ilginç bir şekilde öne çıktı. Ardından dizinin yapımcısı Akli Filmin sahibi olan Emre Konuk ise ınstagram'dan Fahriye Evcen'i takip etti. Emre Konuk’un Fahriye Evcen'i takip etmesi ise meraklılara neden oldu. Fakat güzel oyuncunun dizide yer alıp almayacağını dair herhangi bir kulis bilgisi yok.

Fahriye Evcen'in eşi olan Burak Özçivit sürpriz projelerinin olduğunu belirterek hayranlarını da heyecanlandırmıştı. Fahriye Evcen ise birkaç projeyi değerlendirdiğini söyleyerek Burak Özçivit'in açıklamalarını doğruladı. Fakat ikili proje hakkında herhangi bir detay vermedi.

Instagram takibi konusu Fahriye Evcen’i gündeme getirirken güzel oyuncunun Alp Arslan dizisini katılabileceğini dair yorumlarda sosyal medyada dolaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu belli oldu!

Dizinin oyuncu kadrosu belli oldu! Fahriye Evcen'in Akli Film projesinde olup olmayacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu. Güzel oyuncunun hayranları böyle bir hissiyat ile Fahriye Evcen'in TRT 1'de oynayacağını iddia ediyor.

Emre Konuk yenilenen dizinin başrolünde Barış Arduç'un yer alacağını açıkladı. Bunun dışında 12 Haziran'da Barış Arduç ile bir paylaşım gerçekleştirdi. Emre Konuk paylaşımın altında “dünyaları dize getiren Sultan Alparslan’ın ölümsüz destanı anlatacağımız dizimiz için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyoré notunu paylaşarak Alparslan karakterine Barış Arduç'un can vereceğini böylece açıklamış oldu.