Fahriye Evcen Diziden Neden Ayrıldığı Belli Oldu! Alparslan Büyük Selçuklu Kan Ağlıyor!

Fahriye Evcen Diziden Neden Ayrıldığı Belli Oldu! Alparslan Büyük Selçuklu Kan Ağlıyor!

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun oyuncu kadrosundan apar topar çıkan Fahriye Evcen, neden ayrıldı? Oyuncunun ayrılmasındaki neden ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye dair güncel gelişmeler paylaşılacak. Fahriye Evcen'in ayrılık nedeni ve dahası haberimizde...

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da başarılı performans sergileyen güzel oyuncu Fahriye Evcen, bir anda diziden ayrılarak oyuncu kadrosuna veda etmişti. Ünlü ismin sezon finalinde ekranlara veda etmesi izleyicileri üzdü. Peki ya kendisi diziden neden ayrıldı? Oyuncu ile ilgili çok fazla iddia ortaya atıldı. Bu iddialar arasında öyle bir detay var ki duyanlar çok şaşıracak.

Fahriye Evcen Hamile mi?

Fahriye Evcen'in hamile olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişmeler ışığında ünlü oyuncunun diziden neden ayrıldığı açıklığa kavuştu. 2 aylık hamile olması nedeniyle de diziden ayrılması biraz sürpriz oldu diyebiliriz. Kendisi de bunu tahmin etmiyordu. Üstelik bu gelişmelerin yanı sıra kendisinden resmi açıklama beklenmekte.

Henüz Ayrılık Nedenini Açıklamadı

Öte yandan oyuncunun hali hazırda ayrılık nedenini açıklamadığını belirtelim. İlerleyen aylarda bu konuyla ilgili bir itiraf gelebilir. En azından hamile olduğunu duyurması durumunda iddianın kuvvetli olduğunu göreceğiz. Akça Hatun karakterine veda etmesi izleyicileri çok üzdü.