Fahriye Evcen Bomba Bir Proje İle Ekranlara Geri Dönüyor!

Fahriye Evcen Bomba Bir Proje İle Ekranlara Geri Dönüyor!

Ekranların sevilen yüzü Fahriye Evcen ekranlara geri döneceğini açıkladı. Uzun süredir ekranlarda olmayan Fahriye Evcen yeni projeler ile ekranlara tekrardan döneceğini belirtti. Bu açıklamanın ardından Fahriye Evcen sosyal medyada gündem oldu. Detaylar..

Ekranlardan dört yıl uzak kalan Fahriye Evcen, ekranlara geri döneceğini açıkladı. Bunun ardından güzel oyuncunun hangi projede yer alacağı merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde Fahriye Evcen, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Bu açıklamaların ardından Fahriye Evcen’in Barış Arduç ile başrol oynayacağı biliniyor. Hatta Barış Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Alparslan’a hayat vermeye hazırlanıyor. İki başarılı oyuncunun aynı dizide buluşacak olması ise dizi severleri şimdiden heyecanlandırdı.

Fahriye Evcen başrol olarak ekranlara dönüyor

Fahriye Evcen, başrol olarak ekranlara dönüyor. Bu açıklamaların ardından Fahriye Evcen, sosyal medyada gündem oldu. Asla Unutma dizisi ile dizi sektörüne başlayan Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü ile de büyük çıkış yakaladı.

Hatta güzel oyuncunun yakın zamanda birçok projeden teklif aldığı söyleniyor. Yaprak Dökümü dizisinde sergilediği oyunculuk ile kısa sürede büyük çıkış yakalayan Fahriye Evcen, yeteneği ile birçok oyuncuyu da geride bırakmayı başardı.

fahriye-evcen.jpgfahriye-evcen.jpg

Güzel oyuncunun partneri; Barış Arduç

Güzel oyuncunun partneri; Barış Arduç oldu. Barış Arduç, TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Uyanış Büyük Selçuklun dizisinin yeni sezonunda başrol almaya hazırlanıyor. Hatta oyuncunun Fahriye Evcen ile başrol alacak olması da birçok dizi severin yüzünü güldürdü.

Fahriye Evcen ise uzun süre önce projeleri değerlendirdiğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından kulislerden alınan bilgiler neticesinde Fahriye Evcen’İn Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde başrol alacağı biliniyor.

TRT1 dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

TRT1 dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Burak Özçivit ile evlendikten hemen sonra bir süre ekranlardan uzak kalan Fahriye Evcen, hayranlarını sevindirdi. Oğlu Karan’ın doğumunda sonra da bir süre ekranlarda görünmeyen Evcen, gündeme bomba gibi düştü.

Hatta Alparslan dizisinin çekimlerinin ise ağustos ayı itibari ile başlayacağı biliniyor. Böylelikle dizi eylül ayında dizi severler ile buluşacak. Şimdiden sosyal medyada birçok mesaj atan Evcen hayranları, dizinin bir an önce başlamasını istiyor. Hatta dizi severler iki başarılı oyuncunun bir arada bulunmasını çok iyi karşılarken, dizinin oyuncu kadrosunu da sosyal medyadan araştırmaya başladı. Uyanış Büyük Selçuklu dizinin çekimleri bir ay sonra başlayacak. Böylelikle dizinin yeni bölümleri ise eylül ayında izleyici ile buluşacak.