Exxen’den yeni bir dizi daha! Başroldeki isme çok şaşıracaksınız!

Exxen’den yeni bir dizi daha! Başroldeki isme çok şaşıracaksınız!

Exxen yeni dizi haberi daha geldi. Sevilen oyuncunun ismini görünce izleyicilerinin merakla bekleyeceği dizi haline geldi. Detaylar haberimizde paylaşıldı.

Acun Ilıcalı öndeliğinde ilerleyen dijital platform Exxen yeni yılın ilk günüyle kendi dizi ve içeriklerini yayınlamaya başlamıştı. Bir süredir pek çok film, dizi ve farklı programlarla kendine dikkat çeken platform yeni bir dizinin daha hazırlıklarının sürdüğünü geçen günlerde açıkladı. Pek çok fenomen ismi bir araya getiren Exxen’in bir yapımı daha gündeme geldi. Can Ulkfay’ın yönetmenliğini yapacağı ve 30 bölüm çekilmesi planlanan yeni dizinin ismi Kanlı Yayın olarak belirlendi.

Exxen İçin Bergüzar Korel Anlaşması

Exxen dijital platformu için çekilen dizi ve filmlerde rol alacak olan ünlü isimlerin arasına bir yenisi daha eklendi. 3 Sezon sürmesi planlanan Kanlı Yayın, dizisinin başrolü için Bergüzar Korel ile anlaşmaya varılacağını tv100’de ki Gazeteci Birsen Altuntaş açıkladı. Bergüzar Korelin TV dizileri yerine dijital platform ’da yayınlanacak olan bir dizi için adım atması oldukça şaşırttı.

 Zira oyuncu, Vatanım Sensin dizisinin ardından bir süre dinlenmeye çekilmiş, sonrasında Kızlar ve Oğlanlar isimli bir tiyatro oyununda yer aldı. Ancak oğlu Han’a hamile olan Bergüzar Korel sahneyi kısa bir süreliğine bırakmak zorunda kalmıştı.  Ardından Han’ı dünyaya getiren genç oyuncu, daha sonra Azizler isimli Netflix’te yayınlanan Türk yapımı kara komedi ve dram filminde yer aldı.

Bergüzar Korel, Başka İhtimal ve Bir Aşk İki Hayat filmlerinde de oynadı ama dizilerden ve setlerden oğlu için biraz uzak kaldı. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerle yapmış olduğu röportaj da şöyle açıklamalarda bulundu, ‘’Pandemi süreci boyunca pek dizi yapmayı düşünmüyorum. Önüme gelen her teklifi de geri çevirmek durumunda kalıyorum.’’ demişti.

10 yaşındaki oğlu Ali’nin online dersleri ve henüz daha 11 aylık olan diğer oğlu Han ile ilgilendiği ve vakit geçirdiği bu süreci tamamen evde geçirmenin daha sağlıklı olacağını, Korona Virüs’ün biraz daha azalması durumunda dizilerde yer alacağını söyledi. Lakin görünen o ki Kanlı Yayın isimli dizisinde ki rol oyuncunun içine hayli sinmiş. Kararını değiştirmede de etkili olmuş. Bergüzar Korel, 3 sezon ve her sezonu 10 bölüm olmak üzere toplamda 30 bölüm çekilecek olan dizide ‘’Neslihan’’ isimli karakteri oynayacak. Dizinin yapımcısı Saran Medya ve daha henüz dizide yer alacak erkek başrol oyuncusu belli değil.