EXXEN Çiftlik Bank Dizisi Geliyor! Detaylar Neler?

EXXEN Çiftlik Bank Dizisi Geliyor! Detaylar Neler?

Çiftlik Bank dizisi geliyor. Mehmet Aydın ilgili dizinin detayları neler olacak. Dizi ne zaman başlıyor detaylar haberimizde paylaşıldı.

EXXEN dijital platformuna farklı formatta dizi geliyor. Dijital platformları birbirine çekmek istemesiyle bu zamanlarda yatırımları devam ediyor. Bu sefer bir bomba EXXEN üzerinden geldi. Çiftlik Bank adlı şirketiyle birlikte milyonlarca liralık vurgun yapan Mehmet Aydın’ın konu alacak dizi yapılıyor. Yapılan dizi haberiyle birlikte oldukça büyük bir yankı yaptı. Sosyal medyalarda paylaşılan bu durum oldukça ilgi çekici gözüküyor. Bunun için film yapılmıştı daha önceden ama durum iyiye gitmemişti. Ancak dijital platform için iyi bir reklam kaynağı olarak gözükecek gibi gözüküyor.

Çiftlik Bank Dizisi Ne Olacak?

Haberin yayılmasından sonra ilgili araştırmalar şimdiden başladı. Dizinin adı olarak Tosun olarak belirlendi. Oldukça akılda kalıcı bir şekilde yayınlanacak dizide 6 bölümden oluşan sezonu olacak. Dizinin yönetmenlik koltuğunda ise Özer Feyzioğlu yer alarak sunulacak. Dizinin yapımcılığı Ayla, Müslüm ve Naim filmleriyle öncülük yapan Dijital Sanatlar yapıyor.

Bu durum karşısında oyuncu kadrosu şimdiden merak edilmeye başladı. Oyuncu kadrosu açıklanmayan yapımda arayışlar devam edildiği belirtildi. Çekimler Mart sonunda başlanması planlanarak hareket ediliyor.

Mehmet Aydın Kimdir

Mehmet Aydın 1991 yılında Bursa doğdu. Adının yayılma sebebi olarak Çiftlik Bank adında şirket kurarak hayali para kazandırma olarak şirketini kurdu. Bu şirket KKTC tabanlı olarak kurulmuştu. Saadet Zinciri sistemiyle hareket ederek ancak farklı yöntemlerle birlikte hareket etmiştir. Bu tür hareket etmesi aldığı paralarla yatırımlar yapmasından dolayı belediyenin bile kafasını karıştırıp ilerlemesine sebep olmuştur. Ünlü oyuncular bile girdiği bu sistemde reklamlarla birlikte Türkiye’nin büyük gündemine oturmuştu. Yatırım yapmak için bankadan kredi bile çeken kişiler olmuştu. Ancak yapılan soruşturma yöntemleriyle birlikte köşeye sıkışmaya başlayınca kaçışı da başlamış oldu. Tam tamına 81 ilden yatırımcı bulan ve toplam 511 milyon lira ile yurtdışına kaçtı. Yurtdışına kaçmasıyla birlikte kırmızı bültenle aranan isim oldu. Ancak sadece izleriyle yetinen ve bu zamana kadar yakalanmadı.

Mehmet Aydın adına dedektif dahi tutuldu. Sadece izlerine rastlanarak hareket ediliyor ve internet aleminde de bazı videoları da düşmekte. Durumun gidişatı uzun yıllar devam ederek ülkemizde adına farklı yapımlar da yapılıyor.