Euro 37,02 %0,04
Dolar 34,23 %0,05
Sterlin 44,38 %-0,15
Altın 3.015 %0,79

EXXEN Büyük Umutla Yayınlandığı Dizisi Yere Çakıldı

EXXEN büyük umutlarla yaptığı dizi Bu Benim Masalım dizisi adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Detayları haberimizde paylaşıldı.

exxen.
Google News

Exxen yapımı için büyük oyunculardan yararlanılmıştı. Ancak bir dizisi istenildiği türde geri dönüş ve sağlanmadı kötü izlenim bıraktı. Acun Ilıcalı EXXEN projesi için iddialı yapımlar ortaya çıkmıştı. Bu tür yerler için Acun Ilıcalı ve ekibi son zamanlarda çıkış yapmış ve iyi izlenim kişilerden yararlanmayı çok iyi biliyor. Survivor şampiyonu ve şarkıcı Aleyna Tilki bir araya getirmek için gençlik dizisi projesi vardı. Ancak bu kadar kötü izlenim vermesi oldukça şaşırtıcı oldu. Bu benim Masalım bilgiler haberimizde paylaşıldı

Bu Benim Masalım IMDB Puanı

Bu Benim Masalım internet dizisi başrollerinde Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven yer alıyordu. Son zamanlarda oldukça çıkış yapan oyuncular dizilerinde yerin dibine girdi. Dizi ve film puanı yapılan dizilerde IMDB tam tamına 1.7 puan alarak Türk dizi tarihinin en düşük puanına sahip oldu. Bu durum olmasıyla birlikte dizinin senaryosu ilgili yorumlar yer aldı.

Bu Benim Masalım Yorumları

EXXEN platformunda yayınlanmasıyla birlikte izleyenler tarafından yoğun eleştiri tablosunda yer aldı. Dizinin yurt dışı özenti şeklinde yapıldığı ve doğallık kısmında büyük sorunlar olduğu yer alıyor. Yapmacık olarak yapılan gençlik dizisi tutulmadı. Bir genç kızın şarkıcı olma hayalini anlatan dizide yetenekler tam olarak kullanılmamış gözüküyor. Bu yüzden izleyiciler tarafından sevilmeyerek yoğun eleştirilerinin yanında IMDB puanlarında düşük puanlamalarına neden oldu. Bu şekilde EXXEN dijital platformunda en dip yerlerde kaldı. Dizinin bu halde olmasından sonra ikinci sezon çekimleri başlamayabilir. Bu durum yoğun eleştiri almakla birlikte maliyet de biniyor. Diğer projelere yatırım olasılığı çok yüksek olarak görülüyor. Survivor şampiyonu ve ünlü şarkıcı olmasına rağmen dizi senaryosu oyuncularla uyumluluğu çok önemli durum olarak gözüküyor. Aksi takdirde dizinin verdiği olumlu sonuç yerine olumsuz sonuçlar art arda gelebiliyor.

Bu Benim Masalım Oyuncu Kadrosu

Bu Benim Masalım oyuncu kadrosu olarak başrollerde Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki yer alıyor. Diğer oyuncu kadrosu olarak Merve Sevin, Hasan Denizyaran, Göksün Büyükkahraman, Ayça Tilki, Zeynep Kankonde, Kamil Güler, Nevra Serezlİ, Yusuf Ege Gönülal gibi oyuncular yer alıyor.

<