Evlilik Hakkında Herşey dizisine Rakip Dayanmıyor! İki Dizinin Birden İpini Çekti..

Evlilik Hakkında Herşey dizisine Rakip Dayanmıyor! İki Dizinin Birden İpini Çekti..

Masumlar Apartmanı'na oldukça güçlü bir rakip ortaya çıktı. Birkaç haftadır yayında olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin reytingleri yükseliyor. ATV'nin yayın gününden çekilmesiyle beraber ortalık daha da karıştı. Fox TV dizisi izlenmelerini artırıyor. Peki TRT 1 dizisindeki son durum nedir?

Masumlar Apartmanı dizisi yayın hayatına devam ederken bir yandan da rakiplerinin reyting sonuçlarından etkileniyor. Özellikle de EDHO dizisinin yokluğu rakibine yaramış gibi gözüküyor. Fox TV'de ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey'in senaryosuyla dikkatleri üzerine çektiğini görüyoruz. Her hafta yükselen reytingiyle beraber TRT 1 ekranlarındaki diziye gün geçtikçe yaklaşması konu edildi. İzleyiciler, sevdikleri dizinin tahttan ineceğini düşünüyor. Dizideki hikayenin ilgi çektiği ve bu nedenle reytinglerinin arttığı belirtilmekte.

Yeni Dizi Çok Sevildi

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi çok sevildi. Sergen ve Azra arasındaki diyaloglar çok sıkı bir şekilde takip ediliyor. Azra'nın gizemli anları ortaya çıktı. Neden böyle davrandığını artık biliyoruz. Hamile olmasından ötürü boşanma işlemleri için delil toplamaya çalıştığı öğrenildi. Dizideki heyecan her hafta daha da artıyor.

Masumlar Apartmanı'na Rakip Oldu

Merve Dizdar ve Ezgi Mola'nın yıldızlaştığı Masumlar Apartmanı, geçtiğimiz sezon gibi rahat hareket edemiyor. Reytingler oldukça kritik bir seviyede. İzleyiciler, dizinin eski heyecanını vermediğini düşünüyorlar. Bu gelişmelerden sonra dizinin akıbeti ne olur merakla beklenmekte.