Evlilik Hakkında Her Şey Final Yapıyor İddialarına Açıklama Geldi! Evlilik Hakkında Her Şey Hayranları Yorum Yağmuruna Tuttu!

Evlilik Hakkında Her Şey Final Yapıyor İddialarına Açıklama Geldi! Evlilik Hakkında Her Şey Hayranları Yorum Yağmuruna Tuttu!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yeni bölümü geride bıraktı. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde bulunduğu dizi son bölümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin detayları belli oldu...

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra eşinin kendisini aldatmasının ardından boşanma kararı aldı. Bu ayrılık kararının ardından dizideki taşlar yerine oturdu. Azra, boşanma kararı aldıktan sonra Sergen’in artık eve gelmemesi için kapının kilidini değiştirdi. Fakat Sergen ve Azra arasında ipler daha fazla gerildi.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde neler oluyor?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Sergen ile Azra orta yolu bir türlü bulamayacak. Özellikle kadın izleyicilerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü de şimdiden merak söz konusu oldu. Aile, aşk, sadakat ve boşanma konularını gözler önüne seren Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Dizinin yeni bölümü merak söz konusu oldu

Azra, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hatalardan ders çıkarmayı amaçlıyor. Kocasının kendini aldattığını öğrenen Azra yeni bir sayfa açma kararı aldı. Bunun ardından kocası ile arasındaki çatışmada özel hayatına yansıdı. Ayrıca Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 8. bölüm fragmanı da büyük bir ilgi topladı. Dizinin son bölümü reytinglerde iyi bir başarı elde ederken Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölüm fragmanı da yoğun ilgi gördü. Alınan bilgiler neticesinde Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 9 Kasım Salı günü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi severler Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin fragmanını ardından yeni bölümünü daha da merak etti.