Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine O Diziden Oyuncu Transferi Gerçekleşiyor!

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisine O Diziden Oyuncu Transferi Gerçekleşiyor!

Evlilik Hakkında Her Şey yayınlandığı bölümden itibaren etki yapmaya devam ediyor. Sürekli olarak gelişen dizi yapısında yeni gelişmeler devam ediyor. Sefirin Kızı dizisinde parlayan çocuk oyuncu transferi sağlanarak izleyicileri kendine çekmeye çalışacak. Detaylar haberimizde.

FOX TV’de yayınlandığı günden itibaren farklı konusuyla birlikte kendine çeken dizi Evlilik Hakkında Her Şey yeni gelişmelerle karşımıza çıkıyor. Senaryosunu Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ işleyerek yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstlenerek yıldız kadrosuyla karşımıza çıkıyor. Kadrosunda Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüpoğlu, Yiğit Kirazcı gibi oyuncuları bulundurarak farklı heyecanlarla karşımıza çıkıyor.

Sefirin Kızı dizisinden tanınan ve oldukça sevilen oyuncu Beren Gençalp diziye katılımını sağladı. Dizinin kadrosuna dahil olarak dizi severlerine haberi verildi. Ancak dizi içerisinde konuk oyuncu olarak mı yer alacak yoksa sürekli olarak dizi de yer alacak mı ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Son zamanlarda çocuk yıldızların etkisi yüksek olması sebebiyle dizi de kalıcı olarak görebiliriz.

Evlilik Hakkında Her Şey Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi FOX TV ekranlarında saat 20.00’da her Salı yayınlanıyor.