Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden Herkesi Üzen Haber Geldi! Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Neden Yok Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden Herkesi Üzen Haber Geldi! Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Neden Yok Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Fox TV dizisi Evlilik Hakkında Her Şey izleyenler şok oldu. Çünkü dizinin yeni bölümü bir türlü yayınlanmadı. Onun yerine farklı bir dizinin ekrana geldiği görüldü. Peki hal böyle iken Evlilik Hakkında Her Şey dizisi final mi yaptı? Diziden bir oyuncunun sağlık durumuyla ilgili gelişmeler yaşandı.

Fox TV'de ekranlara gelen diziye dair bazı iddialar ortaya atıldı. Pek çok kişi dizinin neden bu hafta yayınlanmadığını merak ediyor. Reytinglerde de her şey yolunda iken yaşanan bu gelişmeden sonra izlenme oranları düşebilir. Üstelik Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin belli bir kemik kitlesi de bulunmakta. Dizinin neden yayınlanmadığına dair açıklama yapıldı. Çekimlere verilen aranın sebebini öğrenenler ünlü oyuncunun sağlık durumunu merak etti.

Sette Virüs Çıktı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi setinde virüs çıktı. Başarılı oyuncu Gökçe Bahadır'ın salgın hastalığa yakalandığı öğrenildi. Sağlık durumu hakkında da çok fazla soru soruldu. Ünlü oyuncunun iyi olduğu belirtiliyor. Dinlendikten sonra çekimlere katılacak. Ancak belli bir süre karantinada kalması gerekmekte.

Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin Salı akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. Yani yalnızca bir haftalık ara verdikleri söylenebilir. Fox TV'deki Evlilik Hakkında Her Şey, reytinglerde kayıp yaşayacak mı göreceğiz. Çünkü dizi bir hafta ara verdiği için izleyiciler farklı yapımları izlemeye başlamış olabilir. Böyle bir ihtimal de bulunuyor.