Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinde Şok Karar! Evlilik Hakkında Her Şey Dizideki Kavga Sahnesi Yayınlandı!

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinde Şok Karar! Evlilik Hakkında Her Şey Dizideki Kavga Sahnesi Yayınlandı!

Fox TV'de ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde skandal olaylar yaşandı. Dizide Sergen ve Azra arasındaki ilişki gün geçtikçe daha da çarpıklaşıyor. Üstelik dizinin yeni bölümünde kavga da çıktı. Kavganın kimin arasında olduğu yeni bölümü izleyenler tarafından fark edildi.

Evlilik Hakkında Her Şey, şok edici sahnelerle ekrana geldi. Dizinin 9. bölümü çok sevildi. Ancak bir o kadar da diziye tepki gösterildi. Oyuncular, rollerini o kadar iyi canlandırıyor ki pek çok kişi diziyi hayretle takip ediyor. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Sergen ve Azra arasındaki gelişme seyirciyi tabiri caizse çıldırtacak. Boşanmaları bekleniyordu ancak bir olay tüm detayları değiştirdi.

Sergen Boşanmaktan Vazgeçti!

Sergen, eşi Azra'nın hamile olduğunu öğrenince boşanmaktan vazgeçti. Sarp Akkaya'nın canlandırdığı karakter, sosyal medyada büyük tepki çekti. Fox TV'de ekrana gelen dizideki olaylara yapılacak yorum dahi bulunamadı. Azra ve Sergen'in bir süre daha evli kalacağı tahmin ediliyor. Ancak boşanmak isteyen Azra'nın hayalleri suya düştü. Bir daha Sergen'i nasıl ikna eder ve boşanır bilinmemekte.

Dizide Kavga Çıktı!

Öte yandan diziye sonradan dahil olan Engin Hepileri ve Sinem Uslu da dikkat çekiyor. Koray karakterinin Yıldırım ile tartışması dizinin gündemine oturacak. Yıldırım'ın Koray'a saldırması ve aralarında kavga çıkması muhtemel gözüküyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki bu kavga seyircilerin merakını kabarttı.