Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Yeni Oyuncular Katıldı! Evlilik Hakkında Her Şey Rekora Gidiyor

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Yeni Oyuncular Katıldı! Evlilik Hakkında Her Şey Rekora Gidiyor

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisi yeni oyuncularını açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde 4 yıldır ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu, Evlilik Hakkındaki Her şeyler dizisinin kadrosuna dahil oldu. Detaylar haberin devamında...

Evlenip boşanmaları konu alan Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Salı günleri ekranlara gelen Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece ve Gökçe Eyüboğlu bulunuyor. Alınan bilgiler neticesini diziye yeni başrol oyuncuları da dahil olacak.

Dizinin oyuncu kadrosu genişledi!

FOX TV'de ekranlara gelen Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ederken kanal Sinem Öztürk Uslu'nun 4 yıl aranın ardından kadroya dahil olduğunu açıkladı. İlk olarak Arka Sıradakiler dizisinde Gamze karakterine hayat veren Sinem Öztürk Uslu, kariyer merdivenlerini tırmandı. Arka Sıradakiler dizisinin ardından Paramparça, Huzur Sokağı ve Kiralık Aşk gibi yapımlarda da bulundu. 2018 yılında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizinde rol alan Sinem Öztürk Uslu, 4 yıldır ekranlara çıkmıyor.

Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Sinem Öztürk Uslu uzun bir aranın ardından salı günü ekranlara gelecek olan Evlilik Hakkındaki Her Şey isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Melisa Önal karakterine hayat verecek olan yetenekli oyuncunun hayranları bu haber karşısında çok sevindi. Yani Sinem Öztürk Uslu 7. bölümü ile salı akşamı ekranlara gelecek olan Evlilik Hakkındaki Her Şey dizisinde boy göstermeye hazırlanıyor. Yetenekli oyuncunun hayat vereceği karakterin belli olmasının ardından dizinin daha da kaliteli bir hal alacağı söylendi. Ayrıca dizi severler yetenekli oyuncu Sinem Öztürk Uslu'nun oyuncu kadrosuna dahil olmasından dolayı büyük Sevinç yaşadıklarını belirtti.