Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Yayın Akışından Kaldırıldı! FOX TV Dizileri Bir Bir Yayın Akışından Kaldırıyor

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Yayın Akışından Kaldırıldı! FOX TV Dizileri Bir Bir Yayın Akışından Kaldırıyor

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bir süredir yayınlanmıyordu. Bu durum izleyicileri tedirgin eti. Fox TV dizisinin yayın akışından kaldırılması haberi artık geride kaldı. Çünkü yapılan açıklamayla beraber dizinin geri döndüğü duyuruldu. Peki Evlilik Hakkında Her Şey dizisi neden yayınlanmıyordu?

Fox TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bir süredir yayınlanmıyordu. Bu durum izleyicileri üzmüştü. Ancak haklı bir gerekçeleri vardı. Dizinin ekrana gelmemesindeki neden Gökçe Bahadır'ın virüs testinin pozitif olmasıydı. Dolayısıyla sağlığına kavuşana kadar böyle bir karar alındı. Sonrasında ise dizinin yeniden ekrana geleceği açıklandı. Peki Evlilik Hakkında Her Şey dizisi neden yok?

Dizi Yayın Akışından Kaldırılmıştı!

Evlilik Hakkında Her Şey'in yayın akışından kaldırılmasıyla beraber atılan adımların sonuna gelindi. Gökçe Bahadır iyileşti ve diziye geri döneceğini açıkladı. Bu gelişmeye herkes sevindi. Reytinglerde de güzel sonuçlar elde eden dizinin tekrardan sahalara dönecek olması rakip dizileri de endişelendiriyor.

Yeni Bölüm Bu Akşam!

Salı günü yani bu akşam yeni bölümün yayınlanması bekleniyor. Dizide yaşanacak gelişmeler hız kesmeden devam edecek. Haliyle diziyle ilgili çok fazla detay soruluyor. Eğer sizler de Evlilik Hakkında Her Şey dizisi izliyorsanız yeni bölümü kaçırmayın. Gökçe Bahadır'ın hayat verdiği karakterin yanı sıra Tülin Ece, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler de oynuyor.