Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Yapımcısından Final Açıklaması!

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Yapımcısından Final Açıklaması!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin izlenme oranları iyice düştü. Bu durum izleyicileri kötü etkiledi. Fox TV dizisinde neler oluyor? Pek çok kişi, birkaç hafta içerisinde final yapabileceğinden bahsediyor. Dizinin final tarihi açıklandı mı? Evlilik Hakkında Her Şey final nedeni ve tarihi...

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, son haftalarda kötü reyting sonuçları ile gündeme geliyor. Aslında ilk haftalarında güzel sonuçlar elde ettiği söylenebilir. Ancak devamında istikrarı sağlayamadığı için şu an bambaşka bir duruma düştü. Dizinin yeni bölümleri heyecanla takip ediliyordu. Fakat ne oldu da izleyici kaybı yaşadılar henüz tahmin edilememekte. Başrolde oynayan Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüpoğlu, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı'nın da güzel performans sergilediğini söylemeliyiz. Dizinin yeni bölümüne damgasını vuracak bu olaylarla birlikte neler yaşanacağını göreceğiz. Sevilen dizi ne zaman final yapacak?

Dizi Final Tarihi Belli mi?

Sevilen dizinin final tarihi belli oldu mu merak ediliyor. Şu an için Fox TV'den veya yapımcı şirketten resmi açıklama gelmiş değil. Ancak reyting sonuçları bu şekilde gelmeye devam eder ise sezon kapanmadan dizi yayın hayatına veda edebilir.

Dizi İçin Son Şans

Eğer Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, önümüzdeki birkaç hafta daha kötü reytingler ile gündeme gelir ise dizi adına bir karar verilebilir. Fox TV'nin buna göre hamle yapacağı iddia edildi. Kadın oyuncuların ön planda olduğu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizi, ilk haftalarda çok sevilmişti.