Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Herkesi Yerle Bir Etti! Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden Sevindiren Haber Geldi!

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisi Herkesi Yerle Bir Etti! Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden Sevindiren Haber Geldi!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde kanalın hatalı dizi politikasından dolayı birçok yapım finale yöneldi. Fakat Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bu sorunu aşarak ön plana çıkmayı başardı. İşte haberin tüm detayları...

Aşk Mantık İntikam ve Yasak Elma dizileri ile birlikte aynı gün yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi rekabete devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde iyi bir başarı sağladı. Sarp Akkaya, Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüpoğlu, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi hikayesi ile de ön plana çıkmayı başardı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reytinglerde çok iyi sonuç yakaladı

Evlilikler hakkında fikirler veren dizi boşanmaların iç yüzünü de ekranlara taşımayı ihmal etmedi. FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncu kadrosu ve etkili performansı ile adeta izleyicilerin gözünü doldurdu. Salı akşamları ekranlara gelen dizi 10. bölümünü geride bıraktı. Ortalamanın üzerinde reytingler alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi tüm kategorilerde izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi birinciliği zorluyor!

Masumlar Apartmanı gibi çok etkili bir dizi kendini kanıtlayarak TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ise Masumlar Apartmanı dizisine rakip oldu. Fakat Destan isimli dizinin başlamasından kötü etkilendi. Destan dizisinin ekranları gelmesinin ardından Masumlar Apartmanı dizisi tüm kişilikler kategorisi ve ABC1 grubunda birinciliğini ele geçirdi fakat izleyicilerin bölündüğü ortaya çıktı. İzleyicinin sadakatini sağlayamayan dizi FOX TV dizisine birinciliği kaptıracak mı?

ABC1 ve tüm kişiler kategorisinde 10. bölümü ile dikkatleri üzerine çeken dizi 6. sırada yer aldı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi AB grubunda ise günü üçüncülükle bitirdi. Reytinglerde ortalamanın üzerinde başarı sağlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi tüm sıkıntıya rağmen yoluna devam ediyor. Ayrıca dizinin çok iyi sonuçlar alması ve oyuncu kalitesinin çok iyi olmasından dolayı reytinglerde iyi bir başarı sağladığı iddia ediliyor.