Evlilik Hakkında Her Şey Diziden Ünlü Oyuncu Ayrılırken Ağladı!

Evlilik Hakkında Her Şey Diziden Ünlü Oyuncu Ayrılırken Ağladı!

Fox TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenler ayrılık haberiyle yüzleşti. Diziden ayrılan oyuncu kim merak edildi. Üstelik dizide duygusal anlar da yaşandı. Gökçe Bahadır'ın rol arkadaşı olan Engin Hepileri, diziden ayrılırken şok sözlerle vedasını duyurdu. İşte diziden ayrılma nedeni...

Fox TV'nin sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'de duygusal anlar yaşandı. Ünlü oyuncu Engin Hepileri, yaptığı paylaşım ile şaşırttı. Oyuncunun sosyal medya hesabından yazdıkları kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Peki Koray karakteri diziden neden ayrıldı?

Oyuncu Neden Ayrıldı?

Konuk oyuncu olarak katıldığı dizide kısa süreli olarak yer alacağı belirtilmişti. Dolayısıyla ayrılığı çok fazla şaşırtmadı. Ancak dizideki karakteri çok sevildi. Dolayısıyla seyircilerin gönlünde taht kurmayı başardı. Koray karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyadan neler paylaştığı da merak ediliyor.

Engin Hepileri Paylaşımı

Engin Hepileri, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda aşağıdaki sözlere yer verdi:

"Bu güzel yolculukta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve bizi ilgiyle izleyen izleyicilerimize çok teşekkür ederim. Sizlerden haklı tepkiler aldım; Koray gibi meymenetsiz bir adamı oynadığım için. Benim görevim böyle bir karakteri en iyi şekilde canlandırmak. Çünkü bu adamlar gizlenseler de, gerçekler, aramızdalar ve oldukça çoklar. Belki durumun ciddiyetinin farkına varır da hep birlikte haykırırız"