Esra Erol Sinirlerine Hakim Olamadı! Has Hatunun Yakasına Yapıştı! Yapım Ekibi Olaya El Attı!

Esra Erol Sinirlerine Hakim Olamadı! Has Hatunun Yakasına Yapıştı! Yapım Ekibi Olaya El Attı!

Esra Erol programında gelen ihbarlar bitmiyor. İsimsiz kişilerin söyledikleri mide bulandırdı. Esra Erol çıldırdı. Has Hatun her şeyin yalan olduğunu dile getirdi. Has Hatun doğru mu söylüyor? Esra Erol ne tepki verdi?

Esra Erol canlı yayınına bağlanmış olan bir isim; "Onların yemediği halt yok. Has Hatun cezaevinde yattı. Bunun nedenini canlı yayında açıklasın" sözlerini söyledi. Bunun ardından stüdyo ayağa kalktı. Kadın böyle bir şeyin olmamış olduğunu söylerken; telefonların da ardı arkası bitmek bilmedi!

Ortalık Yalan Yuvası Olmuş!

Canlı yayına bağlanmış olan bir diğer isim ise; "Orada birçok yalan dönüyor. Yaşadığımız yer küçük bir yer, burada her şey duyulur. Her şeyden önce anne olarak bazı olaylara buradan tepki gösteriyoruz. Bunlardan biri ne yazık ki çocuk istismarı. Burada arkadaşlarımızla birlikte resmi mercilere kadar gittik, tepki gösterdik. Has Hatun'un 7 yaşındaki çocuğunun istismara uğradığını ilk öğretmeni tespit etti”  sözlerini söyledi. Ardından Esra Erol çıldırdı!

Esra Erol Çileden ÇIktı!

Esra Erol şunları dile getirdi; “Az önce Hülya çok önemli bir şey söyledi, 'Evet eve giren çıkan vardı ama çocuklar başka bir odada televizyon izliyordu' dedi. Gelen giden oluyor eve, o yabancı, tanımadığınız insanlar sizin çocuklarınıza zarar verebilir. Midem bulanıyor. Hiç rahat değilim. Bana cinnet geçirtmeyin"  sözlerini aktardı. Anne ise sık sık "Benim içim rahat" diyordu. Canlı yayının sonrasında ise yeni bir isim bağlandı.

Gizli Tanık Konuştu!

Adını gizleyen bir seyirci ise; “Sosyal hizmetler gelerek çocukla psikolog eşliğinde konuştu ve çocuğu sosyal hizmetler aldı. Has Hatun daha sonra babasının yanına taşındı. Babası da çocukları asla Has Hatun'a göstermeyeceğini belirterek sosyal hizmetlerden aldı. Herkes bundan haberdar, karakol, sosyal hizmetler her yeri araştırabilirsiniz, belgelere ulaşabilirsiniz” sözlerini ön plana sürdü.

Kadının üstüne tekrardan yürüyen Esra Erol, “Burada mağdur edilen bir çocuk var. Midem bulandı gerçekten” sözlerini söyledi.