Esra Bilgiç, Yeni Dizisinden Kareler Paylaştı! Yetenekli Oyuncunun Yeni Projesi Gündem Oldu!

Esra Bilgiç, Yeni Dizisinden Kareler Paylaştı! Yetenekli Oyuncunun Yeni Projesi Gündem Oldu!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kanunsuz Topraklar adlı dizinin çalışmaları büyük titizlik ile başladı. Ayrıca dizinin başrol oyuncularının belirlendiği Kanunsuz Topraklar dizisinin başrol oyuncusu Esra Bilgiç oldu. İşte haberin detayları.

Kanalın büyük bir umutla başlatacağı dizide Esra Bilgiç, Gülfem karakterine hayat veriyor. Yetenekli oyuncunun hayranları Esra Bilgiç’I ekranlarda görmek için şimdiden sabırsızlanıyor. Yetenekli oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul ile televizyon dünyasına adım atmış ve canlandırdığı Halime Sultan karakteri ile de büyük ses getirdi.

Esra Bilgiç paylaşımı sosyal medyayı yıktı!

Esra Bilgiç paylaşımı sosyal medyayı yıktı! FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin başrol oyuncuları arasında bulunan Esra Bilgiç, yaptığı bir paylaşım ile sosyla medyada gündem oldu. Ayrıca yetenekli oyuncu, Kanunsuz Topraklar adlı dizideki yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncu yakın zamanda birçok beğeni ve yorum aldı.

Gülfem karakteri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Gülfem karakteri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor! Diriliş Ertuğrul ile yıldızı parlayan Esra Bilgiç yeni proje hazırlığına başladı. Şimdi ise FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol alan oyuncu, yeni imajı ile gündem oldu. Alınan bilgiler neticesinde Esra Bilgiç, Kanunsuz Topraklar adlı dizide Uğur Güneş ile başrolü paylaşıyor.

Oyunculuk dışında hukuk okumaya devam ediyor

Oyunculuk dışında hukuk okumaya devam ediyor. Güzel oyuncu Esra Bilgiç oyunculuk dışında hukuk okumaya devam ediyor. Kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaşan Esra Bilgiç, oyunculuk yaparken eğitimine ara vermeden devam ediyor. Kanunsuz Topraklar dizisinden önce Ramo dizisinde Sibel karakterine hayat vermişti. Güzel oyuncu güzelliği ile de ön plana çıktı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu şimdiden merak ediliyor

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu şimdiden merak ediliyor. Çekimleri devam eden Kanunsuz Topraklar dizisi büyük bir titizlik ile çekimlerine devam ediyor. Dizi adından da anlaşılacağı üzere kanunların geri planda kaldığı bir konuyu ekranlara taşıyacak.