Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yeni Kanalı Belli Oldu! Yapımcı Duyuru

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yeni Kanalı Belli Oldu! Yapımcı Duyuru

EDHO dizisi 200. bölümü ile yayınlanmadı. ATV'de ekrana gelmesi bekleniyordu ama büyük bir şok yaşandı. ATV ile EDHO yapımcısı arasında anlaşmazlık olduğu ileri sürüldü. Dizinin farklı bir kanalda ekrana gelme ihtimali bulunuyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV'den ayrılıyor mu?

EDHO yeni sezonu heyecanla beklenirken yaşanan bazı gelişmeler izleyicileri üzdü. 26 Ekim tarihinde ekrana gelecek olan EDHO'nun yayınlanmaması sonrasında kanal ile bazı sorunlar yaşadıkları ortaya çıktı. İzleyiciler gerçekleri öğrenmek istiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi artık farklı bir kanalda mı yayınlanacak? Dizi ATV'den ayrılacak mı? Gelişmelerin aktarılması bekleniyor...

EDHO Neden Yayınlanmadı

EDHO'nun 7. sezon ilk bölümü ekrana gelmedi. 200. bölümün yayınlanmaması pek çok kişi paniğe neden oldu. Dizinin ani şekilde final yapacağından endişe ettiler. Ancak reytingleri yüksek olan dizinin bitmesinden ziyade kanal ile yapımcının anlaşmaması gündeme damgasını vurdu. Peki dizi ne zaman ekrana gelecek?

Kanal ile Anlaşılamadı

ATV ile yapımcı arasındaki sözleşmeye uyulmadığı iddia ediliyor. Böyle devam etmesi durumunda nasıl bir önlem alınacak bilinmiyor. Henüz farklı bir kanal ile de görüşülmediğini söyleyebiliriz. Ancak dizinin ekrana gelmemesi halinde alternatif çözümlere başvurulması mümkün olabilir. Başrollerinde önemli isimlerin oynadığı EDHO dizisi, yeni sezonda büyük gelişmelere imzasını atacaktı. Ancak dizi bir türlü yayın hayatına başlamadı. 26 Ekim Salı günü ekrana gelmesi beklenen dizi, izleyici ile ekranlarda buluşamadı.

EDHO Yapımcısında yeni kanal 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımcısı Show Tv veya TV8 ile anlaşacagı idda edildi.