Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan 9 Oyuncu Birden Ayrıldı! EDHO'dan Ayrılan Oyuncuların İsim Listesi Yayınlandı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan 9 Oyuncu Birden Ayrıldı! EDHO'dan Ayrılan Oyuncuların İsim Listesi Yayınlandı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan oyuncular şok etti. Pek çok ismin diziye veda ettiği görüldü. Peki hangi isimler diziden ayrıldı? EDHO 7. sezonda yeni oyuncuların diziyi sırtlayacağı düşünülüyor.

Oktay Kaynarca'ya eşlik edecek oyuncular şimdiden nefesleri kesti.

EDHO, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor ve önümüzdeki haftalarda yayın hayatına başlayacak.  Diziyle ilgili alınan karara bakacak olursak geçtiğimiz sezon finaliyle beraber pek çok oyuncu diziden ayrıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine kimlerin veda ettiği merak edildi. Bu kadar fazla ismin vedası büyük sorunlara yol açabilir. Dizinin genel hikayesi bozulacak mı bilinmiyor. Senaryoda bir değişiklik yaşanmaz ise hikayedeki boşluklar nasıl doldurulacak? EDHO dizisinden ayrılan oyuncuları sizler için listeledik.

EDHO'dan Kimler Ayrıldı?

ATV'deki EDHO dizisinden ayrılanla arasında Sabina Toziya, Dilşad Şimşek, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Pelin Akil, Hüseyin Avni Danyal, Ali Sürmeli ile Ali İpin'in bulunduğunu belirtelim. Oldukça başarılı bir oyuncu kadrosu bulunan dizide, çok fazla oyuncu ekranlara veda etti. Dolayısıyla Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için olmazsa olmaz denilen isimlerin bile ekranlardan ayrıldığı görülüyor.

Uğur Yücel ve Levent Ülgen Katıldı

Öte yandan ATV dizisindeki ayrılık faciasından sonra diziye usta oyuncular da dahil oldu. Bu sayede yaşanan eksiklik bir şekilde telafi edildi. Hal böyle olunca izleyiciler de diziyle ilgili daha fazla umut besliyor. Oyuncu kadrosundaki hızlı değişikliklere rağmen ana karakterlerin değişmemesi dizi için büyük şans.