Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Deprem! EDHO'dan İlyas Çakırbeyli Ayrıldı!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Deprem! EDHO'dan İlyas Çakırbeyli Ayrıldı!

ATV'de yayınlanan EDHO, 200. bölümüyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. İlyas Çakırbeyli'nin hayatını kaybettiği iddia ediliyor. Fragmandaki görüntülere bakılacak olursa Ozan Akbaba diziden ayrılacak.

Üstelik Hızır Çakırbeyli ve adamları da gafil avlanacak. EDHO 7. sezonda oyuncunun diziden gideceği belirtiliyor.

EDHO, 200. bölümü ile 7. sezonuna başlıyor. Dizinin yeni sezonu heyecanla beklenirken ortaya çıkan detaylar izleyicileri şok etti. Çünkü başrol oyuncusu Ozan Akbaba'nın diziden ayrılacağı vurgulandı. İlyas Çakırbeyli'nin tuzağa düşürülmesi sonrasında yaşananlar merak ediliyor. Peki Çakırbeyli ailesinin önemli bir üyesi olan İlyas, ölecek mi? Ünlü oyuncu hakkında ortaya atılan iddialar heyecanlandırdı.

İlyas Çakırbeyli Ayrılıyor mu?

İlyas Çakırbeyli'nin diziden ayrılacağı ortaya çıktı. 200. bölüm fragmanında yer alan görüntülere bakacak olursak oldukça zor bir durumda yığılıyor. Yaralı halde ve yardım isteyen İlyas, anlaşılan o ki düşmanlar tarafından tuzağa düşürüldü. Hızır Çakırbeyli bu durumu öğrendiğinde iş işten geçmiş olabilir.

Ozan Akbaba'dan Ayrılık Açıklaması

Ozan Akbaba'nın sosyal medya hesaplarına bakıldığında EDHO'dan ayrılacağına dair net bir mesaj bulunmuyor. Ancak dizi 26 Ekim'de başlayacağına göre sevilen yapımdan sürpriz şekilde gidebilir. Başarılı oyuncu, yıllardır dizide oynamaktaydı. Hızır Çakırbeyli'nin sağ kolu konumunda olan İlyas'ın başına gelenler büyük bir sonu işaret ediyor.