Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Beklenmedik Oyuncu Transfer Oldu! EDHOda Deprem Yaratacak Oyuncu Katılmı..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Beklenmedik Oyuncu Transfer Oldu! EDHOda Deprem Yaratacak Oyuncu Katılmı..

EDHO dizisinde Uğur Yücel ve Levent Ülgen'in diziye katılmasından sonra yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Sefirin Kızı dizisiyle izleyicilerin beğenisini kazanan Neslihan Atagül, artık EDHO'da Peki ATV dizisi EDHO'da hangi karakteri canlandıracak detaylar

Sefirin Kızı dizisindeki Nare karakteriyle gündeme gelen Neslihan Atagül, diziden ayrılmasıyla hayranlarını üzmüştü. Sağlık sorunları nedeniyle dizideki rolünü yarıda bırakmak durumunda kalmıştı. Ünlü oyuncunun vedasından sonra hangi projede oynayacağı merak ediliyordu. Bir süre ailesiyle evinde dinlenmeyi tercih etti. Sağlık durumu düzelene kadar oyunculuk yapmayacaktı. Gelen bir gelişmeyle beraber EDHO dizisinde oynayacağı ortaya çıktı.

Neslihan Atagül EDHO'da Oynayacak

Başarılı oyuncu, oynadığı dizilerde başrolde yer almasıyla biliniyor. Güzelliğinin yanı sıra oyunculuk performansı da fazlasıyla iyi. ATV'de yayınlanan EDHO dizisinde oynayacağı ortaya çıktı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yeni oyuncu transferlerine devam ederken Neslihan Atagül ile de anlaşma sağladı.

Sağlık Sorunları Yaşıyordu

Bağırsakla ilgili yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle bir süre ekranlardan uzak duracağı bilinmekteydi. Neyse ki bu uzaklık çok uzun sürmedi. Oyuncunun eskisine nazaran daha iyi olduğu ve dinlenmenin kendisine iyi geldiği belirtildi. Neslihan Atagül, diziye konuk oyuncu olarak mı katılacak yoksa dizinin oyuncu kadrosunda mı yer alacak bilinmemekte. Yakın zamanda ortaya çıkması beklenen bu gelişme ilgili siz EDHO takipçilerini bilgilendirmeye devam edeceğiz.