Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeniden Başlıyor! EDHO Yapımcısı Anlaşmayı Yaptı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeniden Başlıyor! EDHO Yapımcısı Anlaşmayı Yaptı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için büyük son yaklaşmıştı. Dizi artık ATV'de yayınlanmayacaktı. Ancak dizinin farklı bir kanalda yayınlanabileceği iddia edildi. Peki EDHO dizisi artık hangi kanalda ekrana gelecek? Üstelik diziyle ilgili önemli bir detay kanalı da açığa çıkardı. İşte EDHO'nun yeni kanalına dair son gelişmeler...

EDHO dizisi ATV'de yıllarca yayınlandı. Ancak yeni sezonda oyuncu maaşları için kanalla anlaşılamayınca dizinin biteceği gündeme geldi. Pek çok kişi dizinin bitip bitmeyeceğini merak etmekteydi. Oktay Kaynarca'nın açıklamaları sonrası dizi bir daha ekrana gelmeyecek diye düşünüldü. Ancak şimdi ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin farklı bir kanalda ekrana geleceği belirtiliyor. ATV'de yayınlanıyorken artık hangi kanalda yayınlanacak merakla beklenmekte. Yapılan açıklamalar tek bir kanalı gösteriyor. Sosyal medya iddiaları iyice dolaşmaya başladı.

EDHO Star TV'de Yayınlanabilir

EDHO dizisi, Star TV'de ekrana gelirse kanal açısından reytinglerde büyük patlama yaşanacaktır. Bir süredir dizi ihtiyacı da olan Star TV için fazlasıyla önemli bir hamle olur diyebiliriz. ATV'nin dizi ile anlaşma sağlamaması durumunda gündeme gelen konulardan biri de kanal değişikliği olmuştu.

ATV ile Anlaşma Bulunuyor

Öte yandan ATV ile oyuncular arasındaki anlaşma dizinin farklı bir kanalda yayınlanmasına engel olabilir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini ATV üzerinden de seyredebiliriz. Şu an için orta yol bulunmaya çalışılıyor. Bakalım ATV ile BVB Yapım arasındaki sorun düzelecek mi?