Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas'ın Ayrıldığı İddiaların Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas'ın Ayrıldığı İddiaların Perde Arkası Ortaya Çıktı!

ATV ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezonu başarılı bir şekilde geride bıraktı. Alınan bilgiler neticesinde dizi yeni sezon çalışmaları ile birlikte ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Bunun dışında çekimlerin başlamadan önce ortaya çıkan bilgiler ise izleyicileri sevindirdi.

Geçtiğimiz haftalarda çekimlerin başlaması ile birlikte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin heyecanı da arttırdı. Dizi severlerin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli projeye yönelik ilgisi de günden güne artmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosuna birçok yeni isim dahil oldu. Ayrıca dizinin 7. sezonunda kadroda bulunacak olan isimler ise çok iddialı. Bu zamana kadar bu kadar başarılı ve ünlü ismin bir araya gelmesiyle hikâyede çok fazla şeyin değişeceği ortaya çıktı.

EDHO dizisinin detayları ortaya çıktı

Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için alınan kararların biri de ekim sonu ile birlikte bazı planları yapılmasıdır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 26 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Levent Ülgen, Uğur Yücel, Ragıp Savaş, Eren Vurdem, Osman Soytürk, Serdar Deniz, Yosi Mizrahi, Tardu Flordun ve Hazım Körmükçü gibi başarılı isimler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosu ile birlikte anlaşma yaptı. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Salı akşamları ekranlara gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reytinglerde bir numara olmaya hazırlanıyor. Bunun dışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi salı akşamları Evlilik Hakkında Her şey ve Masumlar Apartmanı adlı projelere karşı reyting savaşı verecek.